Hemstädning Örebro

Hemstädning Örebro – trygghet och kvalité

Vi vet att det i Örebro med omnejd bor en massa människor som lever aktiva och fartfyllda liv med pressade scheman. Vår långa erfarenhet säger oss också att det kan vara svårt att lyckas klämma in städning och skötsel av hem och bostad i detta fullspäckade schema. Därför erbjuder vi på Qleano en rad tjänster som underlättar i vardagen. Tillsammans med lokala städfirmor utför Qleano hemstädning Örebro och har ett stort utbud av tjänster inom denna bransch, som exempelvis flyttstädning i Örebro och andra typer av städning i Örebro. Vi kan även hjälpa till att hitta en passande flyttfirma i Örebro.

Vi åtar oss de allra flesta typer av städjobb, oavsett storlek eller bostadens skick. Vi har stor vana av att arbeta i privata hem och vet precis hur städningen skall utföras för att maximera resultatet och samtidigt arbeta effektivt. Vi arbetar tillsammans med en stab av mycket professionella anställda som tar sitt arbete på största allvar. Vårt mål är att alla våra kunder alltid skall kunna känna sig 100 % nöjda med det arbete vi utför i deras hem. På Qleano erbjuder vi naturligtvis också möjligheten att utnyttja rut-avdraget, det vill säga den skattereducering man får göra för hushållsnära tjänster – en kategori där städhjälp ingår. För att utnyttja rut-avdragets fördelar anmäler ni det till oss när ni bokar arbetet och sedan sköter vi hela den administrativa processen som omfattar avdraget. Som kund märker man faktiskt endast av processen i och med att man betalar fakturan för städningen. Det är nämligen så bra att halva summan för arbetet dras av redan vid faktureringen.

Kunden betalar alltså bara hälften av det ursprungliga priset när denne anlitar en professionell städfirma. Detta är en verkligt bra möjlighet att utnyttja och det gör det lite lättare för de flesta. Tack vare detta avdrag kan man med gott samvete unna sig att ta in hjälp utifrån för sådant som man själv inte hinner med.

 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Örebro

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.