Hemstädning Malmö

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Malmö - tryggt och säkert

Många människor och familjer väljer idag att anlita utomstående hjälp när det kommer till städningen av hemmet. Visserligen är det inget problem att utföra städningen på egen hand men många anlitar ändå hjälp från städfirmor för att istället kunna prioritera helt andra saker. Det kan handla om att få mer tid över till arbete, familj, vänner och umgänge eller de egna fritidsaktiviteterna. För dem som har många järn i elden är det en mycket bra idé att anlita en städfirma som tar hand om underhållet av hemmet.

Qleano åtar sig alla typer av städtjänster i och kring Malmö. Det spelar ingen roll hur stor eller liten bostaden är eller om städningen ska utföras flera gånger i veckan eller så kanske du behöver hemstädning en gång inför din semester eller när tiden bara inte räcker till. Kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning som passar dina behov och önskemål, vi ser alltid till att du får personlig service just för att du som kund ska känna att detta är på dina villkor.

Att anlita oss för hemstädning Malmö kan vara en fördelaktig affär med tanke på de skattereduktioner man kan göra. Rut-avdraget gäller för alla husnära tjänster som det kallas och här ingår städning som en del av dealen. Vill man använda sig av avdraget anger man det när man anlitar Qleano. Vi sköter hela Rut-avdraget i samband med faktureringen och vår erfarna kundtjänst besvarar gärna dina frågor och funderingar som kan dyka upp. Det är alltså en mycket bra deal att anlita Qleano för hjälp i och omkring hemmet. Genom att göra detta får man en professionellt utförd städning till ett fast pris samtidigt som man inte behöver lyfta ett finger i stort sätt. Istället tar en duktig städpartner över för en stund i ditt hem och ser till att lämna det i toppskick medan du kan ägna er åt det aktiviteter som du faktiskt vill göra.

Bli kontaktad