Hemstädning Eskilstuna

Behöver ni hjälp med städning i Eskilstuna är det till Qleano ni ska vända er. Vi på Qleano har lång och gedigen erfarenhet av städbranschen i helhet och speciellt städning av hem. Inget jobb är för stort eller komplicerat för oss. Vi städar små och stora bostäder, åtar oss veckostädningar eller storstädningar och våra lokala städfirmor utför alla typer av städtjänster i era hem. Behöver du storstäda köket, putsa fönstren eller göra en riktigt grundlig rengöring av golven i bostaden – vi på Qleano hjälper dig! Vi kan dessutom hjälpa dig med flyttstädning i Eskilstuna och flyttfirma i Eskilstuna. Det är bara att kontakta oss och anmäla ditt ärende så återkommer vi snarast.

Qleano är ett företag med ett flexibelt arbetssätt. Vi inser att städbehoven ser olika ut i alla hushåll. Därför är det viktigt för oss att i samråd med våra kunder arbeta fram en lösning som passar varje kunds individuella behov. Självklart regleras även priset efter behovet men vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt för att säkerställa att våra kunder får ut det mesta möjliga när de anlitar oss. Prissättningen baseras på bostadens storlek, tidsåtgång och omfattningen av det arbete som skall utföras.

Qleano anlitar bara seriösa och engagerade städfirmor för att säkerställa att arbetet utförs samvetsgrant och felfritt. Vårt mål är alltid att våra kunder skall känna sig helt och fullt nöjda med de arbeten som vi utför i deras hem. Man skall alltid kunna känna sig trygg när man anlitar oss på Qleano, oavsett vad det gäller. Vi anser att en nöjd kund är en återkommande kund och det är så vi bygger vårt företags framtid.

Så se till att frigöra mer tid för dig själv och dina nära och kära genom att leja bort städningen av hemmet. Den tid du sparar på detta kan med gott samvetet ägnas åt mer lockande aktiviteter – det är du värd!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Eskilstuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.