Hemstädning Borås

Hemstädning Borås – snabb offert från kvalitetssäkrade städbolag

Långa jobbkvällar, barn ute på olika aktiviteter och slut på energi. Det är kanske inte då man är som mest peppad på att ställa sig och dammsuga, damma och våttorka hemma.

Det har aldrig varit enklare att beställa hemstädning i Borås än vad det är idag. Allt du behöver göra är att ringa, maila eller boka din städning direkt via vår hemsida. Tillsammans med dig kommer vi sedan överens om det praktiska. Vilken veckodag vill du ha hjälp? Hur ofta vill du ha det städat hemma? Vad vill du ha hjälp med?

Vi ser till att du får samma städfirma ute hos dig vid varje städtillfälle och har även vår hemstädningschecklista att utgå ifrån, en lista som är framtagen genom dialog med de tusentals kunder vi haft sedan starten 2011. Vill du att vi ska fixa med fönsterputs, ugnsrengöring eller rensning av golvbrunnar så kan vi självfallet även ordna med det.

Hemstädning som tjänst omfattas av Rut-avdraget. Det innebär att du för de hushållsnära tjänster du beställer endast betalar 50% av arbetskostnaden när du anlitar en professionell städfirma. Detta har gjort att allt fler tar hjälp med hemstädning och högst sannolikt känner du någon som beställt antingen hemstäd eller flyttstäd under det senaste året. Av de som en gång provat på att ha löpande hemstädning är det få som inte uppskattar tjänsten. Vi har många kunder som inte förstår hur de klarade sig utan den tids- och energibesparing det innebär tidigare, något som så klart uppskattas av oss på Qleano – att få göra skillnad.

Varför vänta? Se till att boka in en provstädning och se om hemstädning är något för dig. Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Våra övriga tjänster kan du hitta på sidorna: flyttstädning Borås, städning Borås samt flyttfirma Borås. Se till att få mer tid och energi över i vardagen och använd dig av en leverantör som kan leverera den service och kvalité du söker!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Borås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.