Hemstädning Halmstad

Många av våra kunder vänder sig till oss för hjälp med hemstädning i Halmstad på grund av att den egna tiden och energin inte räcker till. Det kan handla om allt från ett krävande jobb med sena kvällar till att få ihop familjelogistiken i en allt mer stressig vardag. Till skillnad mot vad en del tror så är det inte bara barnfamiljer i villa som tar hjälp med hemstäd eller andra Rut-tjänster från en professionell städfirma. Det är lika vanligt att våra städteam hjälper unga människor i lägenheten som äldre människor i hus.

Vad som är slående för de allra flesta av våra kunder är hur mycket de börjar uppskatta hemstädning när de väl testat på det ett par gånger. Du kan själv välja om du vill ha det städat varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller bara inför släktbesök och högtider. För att göra det enkelt för dig har vi tagit fram en checklista våra anslutna städbolag använder som bas för vår hemstädning. Här kan du själv prioritera i vilken ordning vi ska städa och vad som är viktigast för dig.

En vanlig fråga vi får är hur mycket det kostar att ta hjälp med hemstädningen. Priserna skiljer sig lite beroende på bostadens storlek och vad du vill få gjort vid varje städtillfälle. I den ordinarie hemstädningen ligger exempelvis inte fönsterputsning eller ugnsrengöring med då detta oftast inte behöver göras med samma frekvens som exempelvis våttorkning av ytskikt, dammsugning och rengöring av badrum och toaletter. Efter att ha varit och utfört en provstädning hos dig kommer vi dock kunna ge dig ett fast pris baserat på vad du vill ha som ordinarie städning och hur ofta du önskar hjälp. Ifall det börjar bli aktuellt med en flytt kan det vara bra att veta om att vi även erbjuder både städning, flyttfirma i Halmstad och flyttstädning i Halmstad

Vår kundtjänst finns alltid är redo att ta emot de frågor och önskemål du har kring din städning, din prisbild eller bokning av provstädning. Tveka inte på att ta kontakt med oss.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Halmstad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.