Hemstädning Katrineholm

Hemstädning Katrineholm – hör av dig till oss!

Katrineholm beskrivs ofta som Sveriges lustgård och det är inte svårt att förstå varför. I denna mysiga stad avlöser de lummiga parkerna varandra och alla de glittrande sjöarna finns ständigt inom nära avstånd. Att få bo här är det många som vill. Katrineholm ligger dessutom relativt nära Stockholm med dess storstadspuls och roliga sevärdheter. Om du bor i Katrineholm finns det säkert mängder av saker du gärna gör, ser och hittar på. Med tanke på de gröna omgivningarna, mysiga små parkerna och trevliga caféer finns det säkert minst några saker du hellre gör än att lägga din tid på städning. Vi erbjuder professionell städhjälp i Katrineholm – ring oss så skräddarsyr vi något som passar!

Du kan själv välja att anlita en städfirma genom oss och du bestämmer om du vill ha städhjälp regelbundet, exempelvis en gång i veckan. Det går även bra att boka in oss någon gång ibland, när du känner att det blivit väldigt stökigt och hemmet behöver en storstädning. Många av våra kunder gillar att få hjälp med en storstädning en gång i kvartalet för att på så vis få en ordentlig städning. Vi har samlat många skickliga städbolag i Katrineholm på ett och samma ställe. Detta ger dig stor möjlighet att snabbt och enkelt jämföra bolagen för att hitta städservice som passar dig bäst.

Städning hemma är något som tar tid, ofta är det tråkigt och som ändå inte alltid blir så bra. Våra städbolag erbjuder hushållsnära tjänster som innefattar allt från dammsugning och torkning av golv till listavtorkning, badrumsrengöring och mycket mer. Om du gärna genomför vissa delar av städningen själv kan vi hjälpa till med exempelvis hemstädning av badrummet, kontoret eller köket. Vi kan också erbjuda flyttstädning i Katrineholm, att hitta en passande flyttfirma i Katrineholm samt andra typer av städning i Katrineholm som visningsstädning eller byggstädning. Med professionell städhjälp kommer din bostad bli trevlig, fräsch och ren och du kan lägga din tid på roligare saker!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Katrineholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.