Hemstädning Köping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Köping – Lätt och smidigt med Qleano

Hemmet är på många sätt en fristad och en lugn plats där du kan hämta nya krafter. Här samlas vänner och familj runt middagsbordet, du kan kura upp dig i soffan med en kopp te och njuta av din bostad. Det finns dock en sak som kan förstöra friden i hemmet – stök. Smuts och röra i hemmet är något som både kan orsaka stress och bli ett jobbigt och irritabelt moment i vardagen. Du kanske ständigt blir påmind om att städa när du ser högarna med skor, diskberget i köket och dammråttorna i varje hörn. Men vad hjälper väl det om du ändå inte känner att du har tid?

Spendera inte värdefull tid på att röja upp hemma när det finns professionella städare som gärna gör jobbet åt dig. Idag är det inte särskilt dyrt att låta proffsen städa och göra fint hemma – med RUT-avdraget blir det kostnadseffektivt att beställa hushållsnära tjänster. Hos oss hittar du flera städföretag i Köping som har många års erfarenhet av just hemstädning. Städarna har alla genomgått kontroller där vi ser att de har en ansvarsförsäkring och att alla skatter och avgifter betalas. När du anlitar en städfirma via oss har städarna sin egen utrustning, de jobbar effektivt och ger dig ett trevligt bemötande.

Vad vill du göra?

Om du hade mycket fritid över varje vecka, vad hade du helst spenderat tiden på? Förmodligen kan du komma på flera saker du gärna hade gjort, kanske träffat kompisar, läst en bok eller gått igenom gamla fotoalbum? Ring oss och boka in städservice i Köping redan idag. Vi har flera firmor som jobbar on demand. Du kan även få städhjälp en gång i veckan, en gång i månaden eller ännu mer sällan. Städning hemma behöver inte vara jobbigt, överlåt hemstäd till människor som älskar att damma, rengöra och fixa!

Bli kontaktad