Hemstädning Stockholm

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Stockholm – Spara tid i vardagen

De flesta Stockholmare lever ett mycket aktivt och hektiskt liv. Pulsen i Sveriges huvudstad är högre än på många andra ställen i vårt land och stadens invånare lever sina liv i enlighet med detta. De har ständigt många järn i elden och skall hela tiden hinna med väldigt mycket. En av effekterna med att leva ett fullspäckat liv kan vara att man inte riktigt hinner med de tråkiga vardagssysslor som till exempel städning, disk och matlagning. Detta kan i sin tur resultera i dåligt samvete och en känsla av att ha misslyckats.

Fast varför skall man ägna dyrbar tid åt dessa måsten när man faktiskt kan ta in hjälp utifrån för att få dem utförda? För att få avlastning med vardagssysslorna och underlätta livet är det många som idag väljer att ta hjälp med sysslor som rör hemmet. I Stockholm är det många som anlitar städhjälp för att i alla fall slippa ett av dessa tidsödande moment. Genom detta kan man istället ägna sig åt andra saker. Man kan helhjärtat fokusera på familj, arbete eller fritidsintressen och slipper bekymra sig om petitesser som dammsugning.

Boka dina hushållsnära tjänster med oss på Qleano

Qleano erbjuder ett stort utbud av tjänster inom hemstädning i Stockholm. Hemstädningen kan se ut på många olika sätt och det är helt upp till kunden att lägga upp en tjänst som passar de individuella behoven. Vissa väljer att anlita städhjälp vid enstaka tillfällen. Andra vill kanske ha hjälp en gång i månaden eller kvartalet för att utföra en riktigt grundlig storstädning. De allra flesta väljer dock att anlita hjälp för den veckovisa hemstädningen.

Kontakta oss på Qleano om du vill ha hjälp med hemstädning. Beskriv dina behov och din bostad så återkommer vi med de bästa alternativen för just dig. Inget jobb är för stort eller för litet – vi finns här för att hjälpa dig!

Bli kontaktad