Hemstädning Sundsvall

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Sundsvall - vi ger dig säkra alternativ

Att hålla sitt hem rent och snyggt är viktigt men det är ofta något som försummas på grund av tidsbrist eller bristande intresse. Det finns dock hjälp att få. Genom att anlita en städfirma gör man livet lite enklare och försäkrar sig även om att alltid ha en välstädad och hygienisk bostad att komma hem till. Qleano åtar sig gärna att hjälpa dig med städningen av ditt hem. Vi tycker att det borde vara en självklarhet att anlita städhjälp. På så sätt får vi göra det vi är bäst på och våra kunder kan ägna sin dyrbara tid åt andra saker som ligger dem varmare om hjärtat.
Vi på Qleano har lång erfarenhet av städbranschen. En av våra särskilda specialiteter och något som vi verkligen brinner för är städning i bostäder. Vi utför alla typer av hemstädning Sundsvall och stadens närmaste omgivningar. Våra duktiga medarbetare kommer hem till dig och ger dig den städhjälp du så väl behöver.

Vår städtjänst är anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa just de behov som finns i ditt hushåll. Vi åtar oss de allra flesta uppdrag och även om den tjänst du söker inte finns upptagen i vår lista finns det alltid möjlighet att vi ändå kan hjälpa dig. Så tveka inte att ta kontakt med oss för att framföra ditt ärende. Vi återkommer alltid så fort vi har möjlighet och tillsammans kan vi sedan komma överens om en lösning som passar båda parter. Våra priser baseras på arbetets omfattning, karaktär och tidsåtgången. Vi är dock alltid mycket noga med att arbeta disciplinerat och effektivt för att hålla nere kostnaderna för kunderna och se till att de alltid får ett väl utfört arbete när de anlitar oss. Det skall alltid vara tryggt att anlita Qleano för städning i hemmet.

Bli kontaktad