Hemstädning Nyköping

Vill du veta mer om hemstädning i Nyköping?

Har du hört om kollegan som tar hjälp med hemstädning en gång i veckan från en professionell städfirma? Varför inte testa på detta i ditt eget hem? Nu kan du få hemstädning i Nyköping genom oss på Qleano. Vad som ingår i en hemstädning kan skilja sig mycket från olika städbolag eller olika medarbetare på samma städbolag. Vi har därför arbetat fram en väl beprövad och gedigen checklista för en grundlig hemstädning. Vi använder checklistan som en grund för vår städning men arbetar efter tid fram en rutin, tillsammans med dig, där vi prioriterar olika uppgifter efter dina önskemål. På så vis blir det lättare att få antalet städtimmar att stämma med din städbudget och önskad städfrekvens. Är du på väg att flytta och söker passande städning i Nyköping kan du kika närmare på vår checklista för flyttstädning i Nyköping. Vi erbjuder även kompletterande tjänster såsom flyttfirma i Nyköping.

Idag har vi kunder som vill ha hjälp från varje vecka till en gång i månaden eller till och med en gång per kvartal. Det kan också hända att du vid vissa tillfällen vill utöka städtiden för att vi även ska hinna med fönsterputsningen eller ugnsrengöringen.

För att det ska vara så enkelt som möjligt att beställa hemstädning från ett lokalt städbolag i Nyköping har vi valt att alltid ge dig en fast prisbild inför det första uppdraget. Då blir det enklare att värdera investeringen och du har en annan kostnadskontroll än vid löpande debitering. Då mängden arbete kan skilja sig från gång till gång eller då vi märker att mer tid behövs tar vi tidigt en dialog med dig som kund för att stämma av hur du ser på saken och vad du vill göra. Givetvis kan du nyttja Rut-avdraget för hemstädning. Detta gör att du endast betalar 50% av arbetskostnaden. Värt att veta är att du också slipper ligga ute med pengar då vi fakturerar dig halva beloppet från början och Skatteverket resterande. Det är med andra ord väldigt enkelt att handla hemstädning med Rut-avdraget!

Tveka inte på att ställa frågor om du har funderingar kring hur det fungerar med Rut-avdraget eller om du vill ha en prisuppgift på din hemstädning från ett lokalt städbolag. Vår kundtjänst, som är experter på städning, finns ju faktiskt till för att hjälpa dig att få en enklare vardag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Nyköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.