Hemstädning Falun

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Falun – ta in gratis offert, få tid över till annat

Har du funderat på att skaffa hemstädning i Falun men inte riktigt vetat hur du ska gå till väga? Varmt välkommen till oss! Här har vi gjort det smidigt och enkelt för dig att hitta seriösa och professionella städföretag i Falun. Vanligtvis behöver man leta runt på nätet, jämföra sajter och fråga sig runt för att hitta firmor som verkligen känns rätt. Hos oss slipper du besväret och kan istället luta dig tillbaka, jämföra seriösa firmor och hitta ett bolag som passar dina behov.

Något som är väldigt bekvämt med att anlita en städfirma i Falun via oss, är att du kan vara säker på att både servicen och själva jobbutförandet är på topp. Alla anslutna städservicebolag i Falun går igenom strikta kontroller för att vi ska kunna säkerställa kvalitet, något som såklart innebär en större trygghet för dig. När du anlitar städhjälp i Falun via oss kan du vara säker på att städarna följer en omfattande checklista där alla olika städmoment står med. Denna kan du faktiskt ta en titt på redan nu om du skulle vilja. Förutom att städarna går efter våra checklistor har de även all utrustning, alla medel och alla verktyg de behöver för att utföra ett exemplariskt städjobb hos dig.

Lite, mycket, ofta eller sällan?

När du anlitar städning hemma kommer det en professionell firma ut till dig och utför städning som passar dina behov. Utifrån checklistan får du en bra idé om det arbete som städarna utför. Men skulle du ha speciella önskemål får du gärna höra av dig till oss. Vi brukar inte ha några problem med att skräddarsy en lösning som passar dig. Du kan till exempel få tillägg som ugnsrengöring, rengöring av insidan av kylen eller fönsterputsning. Eftersom hemstäd ingår i hushållsnära tjänster får du som privatperson även utnyttja RUT-avdraget – extra billigt, extra bra!

Bli kontaktad