Hemstädning Lidingö

Hemstädning Lidingö – vi hjälper dig att välja städbolag

Går du i tankarna på att ta hjälp med hemstädning i ditt hem? Vill du prova på ett nytt städbolag?

Det kan vara svårt att välja bland de många städbolag som jobbar och agerar i Storstockholm och ute på Lidingö. Förutom de grundläggande sakerna som kvalité och servicenivå skiljer sig det mellan olika personer vad som är viktigt. En del vill betala så lite som möjligt och står för städmaterialet själva och en del prioriterar att städbolaget kommer med alla maskiner och allt material som behövs för att utföra hemstädningen på ett kvalitativt sätt. Här finns absolut inget rätt eller fel utan det är en ren smaksak.

Vi på Qleano har jobbat med städning sedan 2010 och med alla tiotusentals städtillfällen vi genomför varje år har vi byggt på oss en stor erfarenhet och rutin för att hjälpa våra kunder, oavsett krav- eller förväntansbild på städteam och städbolag. Personalen som är ute och städar är kompetent och noggrann. Du kan givetvis sätta ett eget städschema där du bestämmer och prioriterar vad som ska göras och utföras under din hemstädning. Det går också bra att använda vårt beprövade och etablerade städschema för hemstädning. Här har vi anpassat och tagit fram “grunderna” för en hemstädning utefter all den erfarenhet vi samlat på oss.

Om du vill att vi även ska hjälpa dig med fönsterputsning eller avvara ytterligare tid för exempelvis ugnsrengöring säger du bara till innan själva städtillfället. Vi tar då med oss rätt material och gör plats i schemat!

Att anlita Qleano för hemstädning är superduperenkelt. Du slipper långa avtalstider och krångliga upplägg. Du har även alla möjligheter att även byta städteam inom vårt företag om du känner att du vill prova på något nytt. Som rikstäckande bolag kan vi även hjälpa dig på andra orter, om du nu mot förmodan skulle vilja lämna det vackra Lidingö. Vi erbjuder även annan typ av städning i Lidingö, som förslagsvis hemstädning i Lidingö. Vi kan även hjälpa dig hitta en flyttfirma i Lidingö.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Lidingö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.