Hemstädning Kumla

Hemstädning Kumla – vi hittar rätt städfirma åt dig

Drömmer du om att komma hem till ett nystädat hem utan att behöva röra en dammsugare eller städmopp? Härligt, det är exakt det som är Qleanos uppdrag; att låta dig komma hem till ett nystädat och väldoftande hem genom att hjälpa dig med hemstädningen i Kumla. 

Hur fungerar hemstädning?

När du får hjälp av oss på Qleano med hemstädning börjar vi med en del frågor för att kunna sätta fingret på vad just du behöver hjälp med, eftersom alla har olika behov och dessutom ofta olika syn på hur städningen ska skötas. Därefter får du ett uppläggsförslag med allt ifrån föreslagen veckodag till prisuppgifter för att du ska kunna fatta rätt beslut kring vilket bolag du vill anlita. 
Efter konsultationen per telefon eller mail, så börjar vi vanligtvis med en provstädning för där du får känna på hur det känns. Qleano har flera lokala städfirmor anslutna.

Fördelar med hemstädning

-Prisvärt då du får 50% på priset tack vare RUT-avdraget

-Du sparar tid och kan lägga den på saker som du tycker är kul.

-Du får ständig support från vår kundtjänst, om du har frågor, funderingar eller vill ändra något i din städning/hemstädning. 

Hur fungerar det med RUT-avdraget?

-RUT-avdraget innebär att du kan göra avdrag för hushållsnära tjänster som städning, hemstädning och flyttstädning. Via Qleano innebär det att du får en faktura på halva beloppet och vi sköter sedan all administration kring skattereduktionen för att spara ytterligare tid för dig. Det syns sedan på din deklaration att du gjort ett avdrag och du får även ett brev från Skatteverket skickat till dig där det står vilket belopp som du fått reduktion för efter att arbetet är utfört. Läs gärna mer om RUT-avdraget här.

Hur gör jag för att boka hemstädning? 
För att komma vidare härifrån rekommenderar vi att du tar kontakt med oss antingen på support@qleano.se eller per telefon på 010-330 99 55, så hjälper vi dig att hitta en bra lösning som passar dig. Du kan även läsa mer om våra övriga tjänster här: flyttstädning Kumla, städning Kumla och flytthjälp Kumla.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kumla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.