Hemstädning Landskrona

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Landskrona – tryggt och säkert med Qleano

Har du också tröttnat på att komma hem till oreda, stök och smuts? Det är få människor som känner sig manade att ta itu med hemstädningen direkt efter jobbet. Istället brukar den skjutas fram till helgen, de två lediga dagar då man helst av allt vill ta det lugnt. Lej bort städjobbet till en professionell städfirma och njut av din egentid istället. Det finns säkert massvis av saker du hellre skulle göra i Landskrona än att städa.

Hos oss kan du hitta många bra städföretag i Landskrona som kan utföra hemstädning. Du bestämmer helt själv om du vill ha hjälp med enstaka delar i städningen, exempelvis att endast lägga fokus på badrum och kök, eller om du helt vill leja över hela hemmet åt städteamet. För att säkerställa kvalitet genomgår alla våra anslutna städföretag noggranna kontroller för att se att de har ansvarsförsäkringar och att alla skatter och sociala avgifter betalas. Dessutom har våra städare stor erfarenhet av hemstädning och har ofta arbetat i branschen under många år. Att få hjälp med städning hemma är otroligt skönt. Tänk dig att för en gångs skull få komma hem till ett städat och rent hushåll där du kan göra något kul – till exempel se en film eller laga en god middag. Söker du annan typ av städning i Landskrona, exempelvis flyttstädning i Landskrona, så kan vi hjälpa dig med det. Vi erbjuder även hjälp att hitta en flyttfirma i Landskrona.

Hushållsnära tjänster i Landskrona

För dig som bor i Landskrona finns alla möjligheter att anlita skicklig städhjälp redan idag. Våra städare jobbar både efter bokning och kan i många fall även komma på s.k. ”on demand”. Spara massvis av timmar varje månad genom att boka in regelbunden hemstädning varje vecka. Det går även bra att få hjälp då och då, exempelvis med en storstädning en gång i kvartalet. Hör av dig till oss på telefon eller mejl så kan vi ge dig en snabb offert.

Bli kontaktad