Hemstädning Täby

Avlastning i vardagen när du beställer hemstädning i Täby

Många familjer väljer idag att anlita utomstående hjälp när det kommer till städningen av hemmet. Visserligen är det inget problem att utföra städningen på egen hand men många anlitar ändå hjälp från städfirmor för att istället kunna prioritera helt andra saker. Det kan handla om att få mer tid över till arbete, familj, vänner och umgänge eller de egna fritidsaktiviteterna. För dem som har många järn i elden är det en mycket bra idé att anlita en städfirma som tar hand om underhållet av hemmet.

Qleano åtar sig alla typer av städtjänster i hemmiljöer i Täby. Det spelar ingen roll hur stor eller liten bostaden är eller om städningen skall utföras flera gånger i veckan eller mer sällan. Kontakta oss så utarbetar vi tillsammans en lösning som passar era behov och önskemål.

Är du på väg att flytta kan du kika närmare våra andra erbjudande inom städning i Täby. Läs mer under Flyttstädning Täby och Flyttfirma Täby.

Att anlita oss för hemstädning Täby kan vara en fördelaktig affär med tanke på de skattereduktioner man kan göra. Rut-avdraget gäller för alla husnära tjänster som det kallas och här ingår städning som en del av dealen. Vill man använda sig av avdraget anger man det när man anlitar Qleano. Vi drar sedan av denna procent från summan på fakturan för att sedan istället få den delen av kostnaden från staten. Resultatet är alltså att ni som kund endast betalar halva den summa som tjänsten egentligen kostar – resten bekostar staten. Det är alltså en mycket bra deal att anlita Qleano för hjälp i och omkring hemmet. Genom att göra detta får man en professionellt utförd städning till ett kraftigt rabatterat pris samtidigt som man inte behöver lyfta ett finger. Istället tar våra duktiga medarbetare över för en stund och ser till att lämna ert hem i toppskick medan ni kan ägna er åt betydligt mer underhållande aktiviteter.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Täby

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.