Hemstädning Härnösand

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Härnsösand – vi tillgodoser dina behov

Idag är det väldigt vanligt att privatpersoner anlitar städföretag som utför hemstädning. Den största anledningen är för att vi idag har RUT-avdraget. RUT-avdraget är helt enkelt ett avdrag för olika typer av hushållsnära tjänster, exempelvis hemstädning. För privatpersoner blir priset väldigt mycket billigare än om avdraget inte funnits. En annan anledning till varför fler människor anlitar en städfirma är att tiden inte räcker till. Många känner sig stressade när de tänker på städning hemma. Fast det kan verka som en liten sak lägger vi väldigt många timmar på att hålla rent hemma.

För en del finns varken ork eller tid att städa, något som ofta resulterar i stök och smuts i hemmet, något som i sin tur leder till mer stress. För en del människor är det helt enkelt inget alternativ att utföra städning själv, detta kan bero på rygg- eller knäproblem, att man är gammal och stel eller att man har någon funktionsnedsättning. Vad behovet än må vara finns vi till för att hjälpa dig. Här hittar du många duktiga städföretag som anslutit sig i Härnösand. Du kan på ett enkelt och lättöverskådligt sätt jämföra de olika företagen för att hitta en städservice som passar just dig. Städhjälp är för många ovärderligt eftersom du sparar värdefull tid och vad kan egentligen vara viktigare än din egen tid?

Vi älskar städning

Ja, det gör vi faktiskt och det är just därför vi gör ett bra jobb. Alla våra anslutna städare har hemstädning som passion och är både rutinerade och erfarna. Hemstäd kan du få en gång i veckan, en gång varannan vecka, en gång i månaden, ja du förstår. Du väljer själv när du vill ha hjälp med städ. Du får gärna höra av dig om du har frågor, funderingar eller kanske några önskemål. Det mesta går att lösa och du kan ofta välja flera tillval i städningen, exempelvis fönsterputsning eller rengöring av ugnens insida.

Bli kontaktad