Hemstädning Östersund

Hemstädning Östersund – få mer tid över till annat

När du anlitar en städfirma i Östersund via oss kan du vara säker på att städarna är välutbildade, erfarna, rutinerade och serviceinriktade. Våra anslutna städföretag är pålitliga och trevliga att ha att göra med. Vi på Qleano kontrollerar givetvis alla firmor som vill ansluta sig genom att kolla att alla relevanta skatter och avgifter betalas och att alla firmor har en ansvarsförsäkring. Men vad är egentligen de största fördelarna med att anlita hemstädning i Östersund? Svaret beror på vem som frågar. För många människor betyder tiden man sparar på att slippa städa själv, mest av allt. Eftersom vi lägger många timmar varje vecka på att städa och plocka i ordning hemma, kan du på ett enkelt sätt spara den värdefulla tiden och lägga den på något annat.

Medan proffsen utför städning hemma hos dig, kan du vara ute på stan och roa dig, se en film på bio eller besöka en vän. När du kommer hem igen kommer du mötas av ett fräscht hem som är städat och fint. När en städfirma går igenom hemmet noggrant brukar det också bli lättare för våra kunder att sedan hålla fint – tills nästa gång städfirman kommer. Du väljer själv hur ofta eller sällan du behöver hemstädning i Östersund. Vi är mycket anpassningsbara och många av våra anslutna städföretag arbetar dessutom ”on demand”.

Städservice i Östersund – prisvärt med hushållsnära tjänster

För några år sedan var det inte lika vanligt att privatpersoner anlitade professionella städfirmor, men idag ser saker och ting väldigt annorlunda ut. I och med att RUT-avdraget infördes har priserna för hushållsnära tjänster blivit otroligt billiga för privatpersoner. Idag har de flesta råd att anlita städhjälp. Om du är intresserad av att få hjälp med hemstädningen i Östersund får du gärna höra av dig till oss. På hemsidan kan du se checklistan som alla våra städare följer och på så sätt få en översikt över alla städmoment som ingår i en hemstädning. Vi kan även erbjuda andra typer av städning i Östersund, som exempelvis flyttstädning i Östersund, visningsstädning och flyttfirma i Östersund.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Östersund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.