Flyttstädning Trollhättan

Flyttstädning Trollhättan – Byta bostad? Vi hjälper till

För dig som ska byta bostad i Trollhättan kan vi hjälpa till med en mycket tidskrävande del – flyttstädningen. Det är få personer som har tid över för städning under en flytt. Det är många andra saker som ska göras, exempelvis nedpackning av allt i din bostad, fixa med flyttbil och börja ställa i ordning i den nya bostaden. En av de tråkigaste sakerna man helst slipper är flyttstädningen. Denna måste göras noggrant eftersom de nya köparna måste bli nöjda. Alltfler som flyttar anlitar professionell flyttstädning eftersom man helt enkelt sparar otroligt mycket tid på att slippa ta itu med den biten själv. Vill du spara extra tid kan du höra av dig till oss gällande flyttfirma i Trollhättan.

Hos oss finns många professionella och duktiga städfirmor i Trollhättan, samlade på en och samma plattform. Dessa firmor har alla gått igenom kontroller där vi bland annat kan se att de har en ansvarsförsäkring och att de betalar alla lagstadgade skatter och sociala avgifter. För att du som kund alltid ska känna dig nöjd och trygg, får du en nöjd-kund-garanti hos oss. Denna sträcker sig över 14 dagar så att du ska ha gott om tid att se så allt ser rent och bra ut.

Smart och billigt

En del som inte tidigare har anlitat flyttstädning kanske känner sig aningen osäkra på om det är värt det eller inte. Vi har såklart bara en sak att säga – det är värt det! Eftersom alla privatpersoner kan använda RUT-avdraget blir ditt flyttstädningspris väldigt billigt. Dessutom sparar du väldigt mycket tid som du antingen kan lägga på att jobba, på att fixa med den nya bostaden eller sälja gamla grejer som du inte ska ta med till ditt nya hem. Våra städare är skickliga och erfarna och arbetar alltid effektivt. Resultatet är bländande rent och fräscht. Vi utför dessutom mer regelbunden städning i Trollhättan. Läs mer under Hemstädning Trollhättan.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Trollhättan

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.