Flyttstädning Nyköping

Nyfiken på flyttstädning? Vi är proffs med verksamhet i Nyköping

Efter att ha utfört över 20 000 flyttstädningar, däribland flyttstädning i Nyköping, sedan vår start 2011 vet vi vad som krävs för att få en lyckas utflyttning.

Om du någon gång har flyttstädat själv vet du hur tidskrävande och omfattande det kan vara. Varje liten vrå och varje fönster ska putsas rena för att underlätta för inflyttande personer. Vi har, genom vår stora erfarenhet, byggt upp väl beprövade rutiner för hur en flyttstädning ska gå till. Den checklista vi använder som utgångspunkt har Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning som grund, en garant för att rätt saker blir gjorda. Vi har sedan vidareutvecklat checklistan för att även passa de krav som ställs vid städning av hyresrätter och hyresvärdar.

Det finns, som alltid, massor av saker att tänka på när du ska boka in din flyttstädning. Se till så att fönsterputs ingår i priset. Då flyttstädning är en omfattande typ av städning kan detta ta väldigt lång tid. En rutinerad städare, som använder rätt material och metoder, kan lätt vara ett par timmar snabbare på en villa än en orutinerade städmedarbetare. Därför brukar vi alltid tipsa våra kunder om att beställa flyttstädning till fast pris. På så sätt vet du vad slutsumman landar på och slipper ett tråkigt efterspel. Givetvis är nöjd-kund-garanti något som är superviktigt att det ingår i priset. Genom att ha en garanti på utfört städuppdrag får du en trygghet om städningen inte går igenom den städbesiktning du hyresvärd eller bostadsköparna genomför. Vi på Qleano har en lång garantitid på hela 14 dagar för alla våra flyttstädningar. Vi kan även komplettera tjänsten genom att hjälpa dig hitta en flyttfirma i Nyköping.

Oavsett vilken aktör du väljer för just ditt uppdrag får du gärna bolla dina frågor och funderingar med oss innan. Vi kommer att kunna ge dig konkreta råd och tips på vad du ska tänka på om du antingen städar själv eller väljer att lägga ut arbetet på en städfirma.

Läs mer om våra andra tjänster under Städning Nyköping och Hemstädning Nyköping.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Nyköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.