Flyttstädning Karlstad

Flyttstädning Karlstad – få tid över till annat

Alla som någon gång har flyttat vet mycket väl hur många saker det är som ska fixas och tas itu med. Förutom att du ska packa ner alla saker i kartonger, transportera dessa till din nya bostad och säga upp abonnemang, är det mycket mer som kräver tid. Kanske behöver du ordna med bostadsförsäljningen? Ytterligare en stor del i flyttkaoset är den lätt ökända flyttstädningen. En flyttstädning är som en hemstädning gånger 100. Allt i hela hemmet ska vara skinande rent och då pratar vi inte endast om toaletter, handfat och golv. Även ventilerna ska vara rena, golvbrunnarna tömda och golvlisterna dammfria. När du anlitar en städfirma via oss kan du vara säker på att städarna följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Här står alla olika städmoment med så att inget ska missas.

När du väl håller på att flytta är det otroligt tacksamt att få hjälp med en så tidskrävande del som flyttstädningen. Dessutom är det knappast roligt att spendera otroligt många timmar på att städa en bostad som du inte ens ska bo i längre. Lägg tiden på att komma i ordning i din nya bostad och låt proffsen hantera städningen. Med hjälp av RUT-avdraget blir det inte ens dyrt att anlita städbolag i Karlstad. Du kan höra av dig till oss för att få ett ungefärligt flyttstädningspris redan idag!

Slipp planeringen när du anlitar flyttstäd

När du anlitar städare hos oss slipper du bry dig om planering och städning. Våra städare har all den väsentliga utrustning som krävs för att utföra en effektiv och felfri flyttstädning. Du får alltid ett fast och förutbestämt pris innan städbolaget är på plats i din bostad. Detta är skönt eftersom du slipper otrevliga prisöverraskningar. Beroende på om du har särskilda önskemål kan du även välja särskilda tillval i städningen, till exempel rengöring av persienner, garage och altan. Övriga tjänster vi har möjlighet att erbjuda är både att hitta flyttfirma i Karlstad men också olika typer av städning i Karlstad så som hemstädning i Karlstadvisningsstädning och byggstädningar.

Så här kan en vanlig dag se ut när du flyttar i Karlstad

Exakt hur lång tid en flytt kommer att ta beror naturligtvis på hur stor din bostad är. Det går snabbare att flytta ut från en liten etta jämfört med att flytta ut från ett stort hus. Av någon anledning gillar vi att fylla alla ytor i ett hem, vilket innebär att större bostäder och villor oftast har mer saker som behöver flyttas.

Din dag kommer att börja med att du inhämtar flyttlådor och börjar fylla dessa med alla små och stora saker. Det handlar om kläder, lakan, skor, prydnadssaker, bestick, böcker och så vidare. När allt är nedpackat kommer du till de större sakerna som soffor, bord, stolar, byråer och andra möbler. Att behöva bära ned ett otympligt bord och flertalet andra tunga saker kommer att slita på kroppen. Vid det här lager är du, dina vänner, din familj och alla andra som hjälper dig med flytten säkerligen trötta och hungriga. Vanligtvis väntar flyttstädningen men med vår hjälp behöver du inte oroa dig. Låt oss ta över din flyttstädning i Karlstad och bespara dig själv arbetet.

Hjälp oss hjälpa dig med städet

För att vi ska kunna städa så snabbt och smidigt som möjligt gäller det att bostaden är redo för oss. Den bör vara så tom som möjligt, det vill säga att inga möbler och saker ska finnas kvar. Vid flyttstädning i Karlstad bör även vitvaror flyttas fram, detta ger oss möjlighet att städa ytorna bakom. Vi flyttar inte på tunga saker av flera skäl, både ergonomiska och för att vi inte vill råka skada väggar, golv eller möblerna.

Allt som ingår i flyttstädning i Karlstad kan du läsa om via vår checklista. Där ser du var som ingår och inte ingår, vilka extra tillval vi har och hur själva flyttstädningsprocessen ser ut. Vi går bland annat igenom hur vi gör med nycklarna till bostaden samt eventuella villkor. Exakt hur lång tid en städning kommer att ta beror på flera faktorer, bland annat storleken på bostaden.

Lämna efter dig en ren och fin bostad

Även om det är ett krav från hyresvärden att städa en bostad vid en flytt är det förvånansvärt många som inte städar ordentligt. Med vår hjälp kan du säkerställa att även de minsta detaljerna rengörs ordentligt. Vi ser till att din flyttstädning i Karlstad blir utförd på bästa sätt. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer eller om du vill ha ett prisförslag.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Karlstad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.