Flyttstädning Karlstad

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Karlstad – få tid över till annat

Alla som någon gång har flyttat vet mycket väl hur många saker det är som ska fixas och tas itu med. Förutom att du ska packa ner alla saker i kartonger, transportera dessa till din nya bostad och säga upp abonnemang, är det mycket mer som kräver tid. Kanske behöver du ordna med bostadsförsäljningen? Ytterligare en stor del i flyttkaoset är den lätt ökända flyttstädningen. En flyttstädning är som en hemstädning gånger 100. Allt i hela hemmet ska vara skinande rent och då pratar vi inte endast om toaletter, handfat och golv. Även ventilerna ska vara rena, golvbrunnarna tömda och golvlisterna dammfria. När du anlitar en städfirma via oss kan du vara säker på att städarna följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Här står alla olika städmoment med så att inget ska missas.

När du väl håller på att flytta är det otroligt tacksamt att få hjälp med en så tidskrävande del som flyttstädningen. Dessutom är det knappast roligt att spendera otroligt många timmar på att städa en bostad som du inte ens ska bo i längre. Lägg tiden på att komma i ordning i din nya bostad och låt proffsen hantera städningen. Med hjälp av RUT-avdraget blir det inte ens dyrt att anlita städbolag i Karlstad. Du kan höra av dig till oss för att få ett ungefärligt flyttstädningspris redan idag!

Slipp planeringen när du anlitar flyttstäd

När du anlitar städare hos oss slipper du bry dig om planering och städning. Våra städare har all den väsentliga utrustning som krävs för att utföra en effektiv och felfri flyttstädning. Du får alltid ett fast och förutbestämt pris innan städbolaget är på plats i din bostad. Detta är skönt eftersom du slipper otrevliga prisöverraskningar. Beroende på om du har särskilda önskemål kan du även välja särskilda tillval i städningen, till exempel rengöring av persienner, garage och altan.

Bli kontaktad