Flyttstädning Skellefteå

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Skellefteå – vi hjälper dig när det är dags

Ska du flytta i Skellefteå? För att göra din flytt så smidig som möjligt är det väldigt fördelaktigt att anlita en professionell städfirma som utför flyttstädningen åt dig. En flyttstädning är nämligen en del i flytten som tar väldigt lång tid och som dessutom är slitsamt. Om du istället väljer att anlita en städfirma utförs flyttstädningen av professionella städare som både har lång erfarenhet och som arbetar tidseffektivt och rutinerat.

Idag är det inte särskilt dyrt att anlita flyttstäd eftersom du som privatperson kan använda dig av RUT-avdraget. Vad många inte tänker på när det kommer till flyttstädningen är hur omfattande städningen faktiskt är. Att själv flyttstäda är såklart fullt möjligt, men det är väldigt många moment som ska göras, exempelvis avtorkning av fläktkåpor, tömning av golvbrunnar, avtorkning av lister och givetvis ugnsrengöring, för att nämna några delar. De nya bostadsägarna eller hyresvärden kommer att granska städningen noggrant och tyvärr uppstår ofta konflikter för att städningen inte är tillräckligt noggrant utförd. Slipp stressen och anlita en professionell städfirma istället! Vill du göra det extra smidigt kan du till och med ta hjälp på själva flyttdagen genom att anlita en flyttfirma i Skellefteå.

Bra flyttstädning pris

Eftersom våra skickliga städare har utfört mängder av flyttstädningar i Skellefteå, arbetar de noggrant, effektivt och rutinerat. Eftersom du kan utnyttja RUT-avdraget blir flyttstädningen prisvärd och du får framförallt mycket tid över till annat. Tiden du sparar på att slippa städningen kan du lägga på att säga upp gamla avtal och abonnemang och teckna nya avtal. Kom även ihåg att anmäla flytten så att posten kommer rätt. Om du ska flytta från Skellefteå till en annan stad är det även bra att kontakta den nya kommunen för att fixa sophämtning och liknande. Om du har frågor om flyttstädning i Skellefteå får du gärna slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så hjälper vi dig att reda ut eventuella frågetecken. Det tidigare nämnda rut-avdraget kan du använda vid all vår städning i Skellefteå, alltså även hemstädning i Skellefteå.

Bli kontaktad