Flyttstädning Borlänge

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Borlänge – vi hjälper dig i flytten

Ska du flytta? En flytt brukar nästan alltid vara rolig och spännande. Det första man helst av allt vill göra är att börja fixa i ordning och göra fint i den nya bostaden. Men tyvärr är det en hel del saker som måste tas itu med innan. En av de första sakerna att göra när det är dags att flytta är att packa ihop alla saker. Det handlar inte bara om möbler, även alla småprylar i lådorna, i hyllor och i skåpen ska varsamt packas ner i lådor och köras till den nya bostaden. När allt är bortplockat är det lätt att tro att man äntligen kan få sätta igång med uppackningen, men nej. En av de mest tidskrävande delarna i en flytt är flyttstädningen. Att städa, putsa, rengöra ventiler och tvätta fönster, är saker som måste göras. Vi kan även hjälpa dig med hemstädning i Borlänge.

Vill du slippa den tråkiga flyttstädningen i Borlänge? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med städning i Borlänge. Här hittar du flera trevliga städfirmor som riktar in sig på flyttstäd. Våra anslutna städföretag har mycket erfarenhet, är serviceinriktade och följer Mäklarsamfundets checklistor för flyttstädning. Vi gör dessutom noggranna kontroller på företagen för att kolla att de sköter sig, är professionella och att de betalar alla skatter och avgifter som förväntas. Söker du hjälp med flyttfirma kan du läsa mer på Flyttfirma Borlänge.

Ta hushållsnära tjänster på RUT-avdraget

Som privatperson har du möjlighet att använda RUT-avdraget när du anlitar flyttstädning. Detta är superbra eftersom priset blir mycket billigare än vad de annars hade blivit. Beroende på hur stor din bostad är och om det finns särskilda önskemål, kan priset för en flyttstädning variera. För att få veta ett ungefärligt pris på flyttstädning i Borlänge för din bostad kan du kontakta oss på mejl eller telefon så skickar vi en snabb offert. Här har du även möjlighet att jämföra olika städfirmor och deras priser.

Bli kontaktad