Anslut ditt bolag till Qleano

Anslut bolag

Vad är Qleano?

Sedan starten 2011 har vi på Qleano utfört en bra bit över 30 000 flyttstädningar tillsammans med våra anslutna städbolag och operatörer. Från vårt kontor i Eskilstuna servar vi idag kunder i hela Sverige inom flytt- och städtjänster som till exempel flyttstädning och flytthjälp.

Qleano är ett onlinebaserat flytt- och städföretag. Vi kopplar ihop dig med nya kunder och uppdrag. Du behöver inte tänka på marknadsföringen, försäljningen och den administrativa hanteringen av kunder i samarbetet med Qleano. Du tar hand om hantverket i uppdraget och får möjlighet att öka din fakturering. Uppdragen kommer färdigpaketerade och du väljer själv vad du vill utföra och inte utföra.

Varför ska du ansluta ditt städbolag?

Det finns många anledningar att ansluta sig till Qleano. Den största anledningen är att du får tillgång till fler uppdrag. Utan avgifter och utan risk.

Qleano ser till att jobba in nya uppdrag, hantera kundsupporten, faktureringen mot slutkunden, Rut-hantering mot Skatteverket och även en stor del av reklamationshanteringen. När din ansökan blivit godkänd får du en förfrågan till din mail varje gång det kommer in ett uppdrag som matchar ditt bolag. Du väljer själv om du vill acceptera uppdraget eller ej.

När du får in kunderna via Qleano kan du lägga ännu mer tid på att utföra uppdrag och därmed fakturera mer varje månad.

Har du inte startat ett städbolag än? Läs mer om vart du ska vända dig för att starta en flytt- eller städfirma här.

Så här fungerar det att vara partner till Qleano

Färdiga uppdrag

Vi skickar uppdragen direkt till din mail. Med ett enkelt knapptryck accepterar du uppdraget eller tackar nej. I mailet kommer alla uppgifter du kan tänkas behöva för att kunna ta ställning till uppdragsförfrågan. När du tackat ja får du en fullständig förteckning över uppdraget med all information du behöver.

Inga fasta avgifter, ingen bindningstid och ingen risk

Du betalar inga fasta avgifter för att vara ansluten till Qleano. Enkelt beskrivet kan man säga att vi är en återförsäljare av era tjänster och vi säljer tjänsterna under vårt Qleanovarumärke. Precis som i en butik som säljer varor så har vi ett pris mot kunden och ett inköpspris mot er. Det värde vi tillför er är att ni slipper ta risk. Ni har inte någon marknadskostnad, behöver inte ha säljavdelning på kontoret och slipper eventuell kreditrisk. Vi jobbar också med fasta priser i den mån det går, en trygghet för såväl dig som för slutkunden. Genom vår support kan vi även avlasta er på en stor del av kundsupporten före, under och efter att uppdraget blivit slutfört.

Tydliga checklistor

Genom våra tydliga checklistor och rutiner kan ni känna er trygga med vad som ingår i uppdraget och vad för begränsningar som finns. Vi är även noga med att informera slutkunden om dessa delar, så att det finns en tydlighet och risken för missförstånd minskar. Våra checklistor och våra allmänna villkor finns alltid tillgängliga för er och ni kan alltid ställa frågor till vår support om det är något ni funderar över.

Operatörsavtal

Innan samarbetet påbörjas skriver vi ett samarbetsavtal mellan Qleano och ert bolag. Vi tar även in försäkringsbrev från er och utför löpande kontroller mot Skatteverket kring sociala avgifter och moms. Detta gör att vi kan garantera våra kunder att de endast köper tjänster av företag som sköter sig och att de kan känna sig trygga med sitt val att ta hjälp av Qleano och dess partners med sin flyttstädning eller flytthjälp.

Fakturering och ekonomi

En gång per månad skickar du en samlingsfaktura på alla utförda uppdrag. Qleano fakturerar alltid slutkunden. Oavsett om kunden betalar eller ej så kommer Qleano att betala din faktura, vi tar kreditrisken. Varje månad kommer det en automatisk sammanställning på dina utförda uppdrag och vad du ska fakturera oss.

Jag är intresserad – vad är nästa steg?

Är du den vi söker?

  • Du har hög servicemind, är lösningsfokuserad och vet hur man charmar en kund 😉
  • Du och ditt team sätter kvalitet framför kvantitet och tror på att ge det lilla extra
  • Du vill få mer tid över samtidigt som du vill växa med antalet städuppdrag

Instämde du till alla tre punkter ? Ja då kan du vara precis den vi söker 🙂

Intresseanmälan operatör

Anslut dig till Qleano

  • Acceptera endast uppdrag du själv vill utföra
  • Ingen bindningstid eller fasta avgifter
  • Lägg mer tid på att utföra uppdrag och låt Qleano dra in dem

Bli kontaktad

Bli kontaktad