BOKA FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputsning

Smutsiga fönster – använd oss för fönsterputsning

För att ett hem skall kännas ombonat och välkomnande är det viktigt att det är i bra skick. Detta betyder oftast att det skall vara inrett på ett tilltalande och inbjudande sätt och, framför allt, att det skall vara rent! Alla gillar vi att ha ett rent och fräscht hem. Det finns knappast någon som inte uppskattar att ha ordning och reda omkring sig och att ha ett väl underhållet hem.
En av de allra viktigaste sakerna för att skapa en härlig känsla i hemmet är rena fönster. Att tvingas titta ut genom smutsiga fönster är något av det värsta som finns. Man kan inte njuta av utsikten inifrån bostaden eftersom de smutsiga rutorna är i vägen och ljuset kommer inte heller in på samma sätt som det gör om fönstren är nyputsade och skinande rena.
Rena fönster kan konstateras vara mycket viktigt för intrycket av och känslan i ett hem. Men att få fönstren rena är inte lika självklart. Att putsa fönster är tidskrävande och inte speciellt roligt. Dessutom är det inte alltid helt lätt att göra det på ett bra sätt. Ränder, missade fläckar, repor och flammighet är några av de problem som brukar uppstå när vanliga hemmastädare ger sig på sina fönster. Dessutom kan fönsterputs innebära klättring och arbete på olägliga och svåråtkomliga platser.
Därför är det säkrast att lämna detta viktiga jobb i händerna på erfarna fönsterputsare. Anlita oss på Qleano så ser vi till att dina fönster blir skinande rena. Vi jobbar snabbt och effektivt och våra fönsterputsare har, förutom stor kunskap, också de allra bästa verktygen och produkterna i branschen att arbeta med. Detta för att säkerställa att vi alltid utför en putsning av högsta kvalitet som i sin tur leder till att våra kunder blir nöjda med vårt arbete.

Få offertförslag på fönsterputs

Referenser

    Vi har samarbetat med Qleano sedan våren 2014 och kommer fortsätta att göra det en lång tid framöver. Det är stor konkurrens i städbranschen, men Qleano gav oss som nystartat företag chansen att få mycket jobb direkt. Vad som är viktigast för mig i vårt samarbete är att vi har stort förtroende för varandra. Kommunikationen är alltid bra och tydlig vilket gör att eventuella problem löses snabbt och positivt för alla parter. Jag rekommenderar Qleano till alla städbolag som har en seriös verksamhet och vill växa ytterligare.

    Erika Alfaro Reyes, Ejda Clean AB

    Vi har arbetet med Qleano i två år och samarbetet har hjälp oss att göra flera satsningar under åren. Qleano är väldigt professionella och seriösa, vi får bra feedback på arbetet vi utför och vi kommer nu att expandera från Gävle till att även börja ta uppdrag i flera städer. Idag är fem stycken anställda på företaget, men vi kommer inom kort anställa ytterligare två medarbetare. Jag rekommenderar Qleano till 100%!

    Jalal Bel Haj, Ben Service

Bli kontaktad

Bli kontaktad