Städning Norrtälje

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Förenkla vardagen med städservice i Norrtälje

Söker du också efter en skicklig städfirma i Norrtälje? Då har vi goda nyheter. Vi på Qleano har samlat flera erfarna och professionella städföretag i området med omnejd. Nu behöver du alltså inte själv leta reda på de bästa företagen och jämföra dessa, det har vi redan gjort. När du anlitar en städfirma via oss kan du vara säker på att de betalar alla skatter, moms och arbetargivaravgifter. Självklart är firmorna även försäkrade.

Städning hemma tar lång tid och kan vara slitsamt för kroppen, särskilt för dig som redan har ryggproblem. Även om du kan klara av den vardagliga städningen kanske du inte gillar att behöva lägga dina lediga helger på att skura golven, damma av lister och rengöra hela badrummet? För dig som bor i Norrtälje finns mycket att välja bland, oavsett om du letar efter kontorsstädning åt företaget eller en vanlig hemstädning i Norrtälje.

Städning ingår i hushållsnära tjänster – utnyttja rut-avdraget!

Städservice kan innebära mer än hemstädning. Hos oss på Qleano kan du hitta fler tjänster inom städ, bland annat företagsstädning, trappstädning, byggstädning och flyttstädning i Norrtälje. De olika tjänsterna skiljer sig en del. Bland annat är flyttstädningen en av de kanske mest omfattande tjänsterna eftersom det måste bli extremt rent, till och med bakom och inunder vitvaror. För att se vad som ingår när du anlitar städhjälp kan du klicka dig in på de olika tjänsterna på hemsidan. Vi erbjuder även flytthjälp, vilket du kan läsa mer om under flyttfirma Norrtälje.

En städfirma kan avlasta dig och du får mer tid över till annat. Kontakta oss gärna om du vill ha en offert, ställa frågor eller bara säga hej. Vi nås på både telefon, mejl och via vår chatt. Vi hjälper dig som bor i Norrtälje och som vill slippa städa!

Bli kontaktad