Städning Haninge

Vi anordnar städservice åt företag och privatpersoner i Haninge

I hela Stockholmsområdet finns det oändligt många städföretag, det kan vara rent omöjligt att sålla ut de bästa på egen hand. För dig som bor i den stora kommunen Haninge strax söder om Stockholm kan vi hjälpa dig som vill ha hemstädning. Vi på Qleano förmedlar städ åt både privatpersoner och företag. Hos oss finns enbart professionella, försäkrade och erfarna städföretag. Vi erbjuder ett komplett städningspaket till bra priser, pris baseras på bland annat bostadens yta, oavsett om du är ute efter flyttstädning i Haningeflyttfirma i Haninge eller hemstädning i Haninge. Du som kund har alltid möjlighet att välja mellan de olika städföretagen i Haninge. Fördelen med att vända dig till oss är att du exempelvis slipper att göra research och hitta de bästa företagen på egen hand, det har vi redan gjort.

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet i Haninge kan du spara väldigt mycket tid, ork och energi på att anlita en städfirma. Städning hemma är ett tidskrävande moment som aldrig tycks bli färdigt. Varje dag ligger skor och kläder huller om buller i hallen, disken äter upp köket och dammråttorna blir allt fler. Men det behöver inte vara så. Idag är det inte ens dyrt att anlita städhjälp i Haninge, särskilt inte för dig som är privatperson. Med hjälp av rut-avdraget för hushållsnära tjänster kan du dra av 50 % på upp till 50 000 kronor (per år och person), något som verkligen gör skillnad på priset.

Låt oss sköta hemstäd så kan du göra något roligare

Allt fler människor runt om i landet inser fördelarna med att anlita städföretag. För priset av en städfirma kan du använda din fritid till viktigare och mer givande saker. Du behöver inte städa ditt kontor, ditt badrum, din toalett eller ditt kök, detta tar våra skickliga städare hand om. Slipp städ – kontakta oss redan idag för en snabb offert!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Haninge

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.