Flyttstädning Sollentuna

Ska du flytta i Sollentuna? Anlita oss för din flyttstädning

Vi är en städfirma och vi är specialister på bland annat flyttstäd. Det är mycket som ska göras vid en flyttstädning och därför finns det många fördelar med att låta ett professionellt städföretag utföra arbetet. Vi flyttstädar ofta i Sollentuna, allt från stora villor, till lägenheter och bostadsrätter. På det arbete vi utför lämnar vi alltid en garanti och vi utgår från Mäklarsamfundets riktlinjer så att du kan lita på att nästa bostadsgäst blir nöjd med resultatet. Du får också en nöjd-kund-garanti på fjorton dagar. Kontakta vår kundservice så berättar vi gärna mer om flyttstädning, pris och hur det fungerar.

När du har packat ihop ditt hem och flyttat dina möbler och flyttlådor till din nya bostad kommer vi och tar hand om flyttstädningen. Självklart tar vi med oss all den utrustning vi behöver för att lämna bostaden nystädad och skinande ren. En flyttstädning är ett stort arbete som kräver planering och kunskap. Hur lång tid en flyttstädning tar beror på bostadens storlek men i det allra flesta fall brukar en dag räcka. Vi arbetar noggrant efter en checklista och rengör allt från golv till tak. Checklistan får du information om i förväg så att du vet vad som ingår och vad du måste förbereda i förväg. Biutrymmen såsom källare, garage, inglasad balkong och altan avtalar vi om i förväg. Nu kan du koncentrera dig på ditt nya hem. Ta dig tid att packa upp, möblera och planera din nya bostad. Är du nyinflyttad till Sollentuna tar det också lite tid att bekanta sig med området. Var ligger skolorna, mataffärerna och grönområdena? Ge dig själv både tid och energi att utforska allt det nya och lämna flyttstädningen av din gamla bostad till oss.

Vi kan vidare erbjuda hjälp att hitta flyttfirma i Sollentuna, hemstädning i Sollentuna och andra typer av städning i Sollentuna.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sollentuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.