Flyttstädning Täby

Mindre jobb när du bokar flyttstädning i Täby

En flytt tar mycket tid i anspråk. Förutom att packa alla flyttlådor, fixa med transport, rensa ur förråd, vind och garage ska det ordnas med adressändring, eftersändning av post och mycket mer. Då är det skönt att veta att du med enkelhet kan överlämna den obligatoriska flyttstädningen till oss.

Vi har varit aktiva med flyttstädning under många år och har hjälpt många kunder i Täby, men också i kranskommuner som Sollentuna, Vallentuna och andra ställen i Norrort.

Oavsett om du flyttar från en stor villa på 200 kvadratmeter eller från en lägenhet på 30 kvadratmeter ser vi till att göra det som krävs för att bostaden ska klara den obligatoriska städbesiktningen som görs av den nya bostadsägaren, mäklaren eller hyresvärden. Flyttstädningen är en del av flytten många, som inte flyttstädat själva tidigare, underskattar. Har du flyttstädat själv vet du hur omfattande och krävande den typen av städning är. Några av de saker som alltid ingår är fönsterputsning, ugnsrengöring, rengöring av golvbrunnar och självfallet allt annat som krävs för att bostaden ska stå som ett skinande rent hem för de som snart ska flytta in. I takt med att antalet utförda uppdrag hos oss växer ökar givetvis även vår erfarenhet. Våra över 20 000 utförda flyttstädningar har givit oss oerhört mycket feedback på vad som fungerar, inte fungerar och vad som är krav hos de olika hyresvärdar och mäklarfirmor som finns utspridda i hela landet. Detta har gjort att vi utvecklat en egen checklista och rutin för flyttstädning, en checklista som gör att städningen täcker de krav och önskemål som finns hos alla olika parter. Söker du en mer regelbunden städning i Täby kan du kika närmare på vår hemstädning i Täby. Vi kan även erbjuda extra hjälp under flyttdagen genom att hitta en passande flyttfirma i Täby.

Utöver våra erfarna städteam, vår nationella täckning och vår stora erfarenhet av flyttstädning ger vi alltid dig som kund en 14 dagar lång städgaranti på utfört uppdrag. Skulle du ha frågor eller om något, mot förmodan, händer under flyttresans gång har vi även en dedikerat och tillgänglig kundtjänst som hjälper dig att sköta kontakten med ditt städteam, hantera reklamationer, besvara Rut- och fakturafrågor samt mycket mer.

Låt oss flyttstäda ditt hem i Täby!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Täby

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.