Flyttstädning Lund

Flyttstädning Lund – här hittar du bra städbolag

Att Lund är en omtyckt och populär stad råder det inga tvivel om. Det stora universitetet och utbildningsmöjligheterna lockar studenter från hela landet. Staden har även närhet till både natur och storstadsliv. Lund är helt enkelt en stad som har allt. Den mysiga och medeltida stadskärnan bjuder in besökare till kultur och historia medan moderna byggnader, shoppinggator och ett rikt uteliv bjuder in till helt andra aktiviteter. Om du ska sälja en bostad kommer du garanterat att få många intresserade köpare på visningen! Se till att allt är på topp innan du bjuder in besökare – flyttstädningen är en otroligt viktig del.

Flyttstädning i Lund passar även för dig som ska flytta från exempelvis en hyreslägenhet till en annan. Flyttstädning är ett mycket beryktat ord som känns tråkigt och tidskrävande. Dessutom är det inte så lätt som man först kan tro. I en flyttstädning måste allt i bostaden vara rent – till och med under och bakom spisen. Att behöva lägga en massa tid på flyttstädningen när du redan befinner dig mitt i flyttkaoset är sällan lockande. Anlita en av våra professionella städfirmor i Lund och slipp städningen!

En genomgång av flyttprocessen

Det tar lång tid att flytta, speciellt om det är en stor bostad och ni är flera i hushållet. En av de första sakerna du behöver göra är att packa ned allt du har i lådor. Då menar vi allt, från kläder, sänglakan och handdukar till bestick, glas, prydnadssaker, kläder, skor och tusentals andra stora och små saker. När allt är instoppad i flyttlådor är det dags för de större sakerna. Vi pratar om madrassen, sängen, soffan, bordet, stolarna, fåtöljen, byråerna i sovrummen, hallmöblerna och så vidare. Vill du även underlätta lite extra kan vi hjälpa dig hitta en flyttfirma i Lund.

När alla större saker är borta kommer du garanterat att känna dig trött. Dessutom finns det inte längre något roligt som håller kvar dig till den gamla bostaden, alla dina saker finns på annat håll. Du är dock långt från färdig, vid det här laget är det dags att börja med din flyttstädning i Lund. Låter det spännande? Tveklöst har du bättre saker som du hellre vill lägga din tid på. Gör som tusentals andra runt om i landet och anlita oss på Qleano, vi tar hand om din flyttstädning i Lund åt dig.

Noggranna kontroller och listor

Vi på Qleano är en städförmedlingsfirma. Det innebär att vi tar oss an städuppdrag och förmedlar dessa till olika städbolag i Lund och omnejd. När du anlitar oss för ett städuppdrag kan du vara säker på att du blir nöjd med resultatet. Alla städföretag som vill ansluta sig till oss har genomgått rigorösa kontroller där vi kontrollerar att de har ansvarsförsäkringar, att de betalar alla skatter och sociala avgifter samt att de kan leverera ett gott städresultat. Dessutom följer våra städare speciella checklistor som Mäklarsamfundet själva iordningställt. Här ingår allt från fönsterputsning och golvmoppning till avtorkning av ventiler, rengöring av golvbrunnar och annat pilljobb som ingår i en flyttstädning.

Vad kostar flyttstädning i Lund?

Det beror på flera faktorer, inte minst hur stor bostaden är. Det enklaste sättet att få ett prisförslag är genom att använda dig av vårt formulär här på hemsidan. Ett tips är att även läsa igenom vår checklista för att se vad som ingår i städtjänsten. Där kan du bland annat läsa om vad vi förväntar oss att du gör innan vi kommer. Det handlar exempelvis om att dra ut vitvaror och dylikt, på så sätt kan vi komma åt ytorna bakom.

Notera att vi även har tillägg och olika villkor. Vi förbehåller oss bland annat rätten att avsäga oss ett städuppdrag om vi anser att det är alltför långt från det normala, exempelvis när bostaden är nikotinskadad eller om städningen behöver klassas som sanering. Detta händer dock sällan, i de flesta fall klarar vi även av stora utmaningar men då kan det tillkomma en tilläggsavgift. Om du tror att ditt städuppdrag är lite tuffare än vanligt, hör av dig så skickar vi en person för att undersöka situationen. Detta ger oss även möjlighet att ge dig en mer exakt offert.

Många fördelar med att anlita städhjälp

Du behöver inte göra allt på egen hand. Vi kan ansvara för att din flyttstädning utförs på bästa sätt. Vi erbjuder även en besiktningsgaranti på 14 dagar så det är en god idé att boka in besiktningen inom denna tid. Är du intresserad av vår flyttstädningstjänst? Använd dig av vårt kontaktformulär redan idag. Ett tips är att vara tidigt ute, det händer att vi accepterar akuta städuppdrag men säkerställ att vi kan komma genom att boka in oss så tidigt som möjligt. Är du intresserad av annan typ av städning i Lund, såsom hemstädning i Lund kan du höra av dig till oss för en offert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Lund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Andra populära städer och tjänster

Flyttfirma Östersund

Flyttfirma Gävle

Flyttfirma Umeå