Hur lång tid tar flyttstädning?

En fråga vi ofta får är: Hur lång tid tar det att flyttstäda min bostad? En riktig flyttstädning tar ganska lång tid att utföra. Exakt hur lång tid det tar att genomföra flyttstädningen kan bero på många olika faktorer. Bland annat påverkar antalet badrum, hur ytskiktet ser ut och hur många fönster det är den totala tidsåtgången. Typ av utrymmen påverkar även det hur lång tid det tar att flyttstäda. Ett garage eller en vind går till exempel snabbare att städa ur än ett kök med flera vitvaror och trånga utrymmen.

Om vi utgår från hur lång tid det tar att städa 10 m2 boyta så kommer en mindre lägenhet att ta mer tid i anspråk än en större lägenhet, mycket beroende på att de vanliga rummen går relativt snabbt medan kök och badrum är de mest tidskrävande delarna. Om vi ändå ska ge en schablon på vad du kan räkna med för tid så skulle vi säga att du kanske hinner 5-10 m2 per timme. Alltså, ska du städa 100m2 kan du räkna med 10-20 timmar. Är ni två personer så innebär det att ni behöver lägga fem-tio timmar var. Det här är en schablon vi utgår ifrån och som nämnt ovan så finns många olika faktorer som kan påverka den totala sluttiden. 

Generellt så blir städtiden per m2 snabbare desto större lägenheten är medan den å andra sidan blir längre desto mindre lägenheten är.

Räkneexempel flyttstädning tid

Antal m2 Antal timmar
30 m2 3-6 timmar
50 m2 5-10 timmar
75 m2 7,5-15 timmar
100 m2 10-20 timmar

 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Våra tjänster

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.