Städning Trollhättan

Vi hjälper dig med städservice i Trollhättan

Trött på att städa hemma? För dig som bor i och omkring Trollhättan kan vi nu hjälpa dig med professionell städservice. Vi har flera städföretag i området som inte bara är erfarna men som även är pålitliga, omtyckta och utför både hemstädning i Trollhättanflyttstädning i Trollhättan, kontorsstädning och mycket mer. Via oss på Qleano kan du nu bli matchad med en städfirma i ditt område som känns rätt. Vi kan även hjälpa dig med mer specifika tjänster, såsom trappstäd och flyttfirma i Trollhättan.

Vi vet precis hur jobbigt och tråkigt det är med städning hemma. Det är en syssla som inte bara tar tid, men som också är jobbigt rent fysiskt. För dig som kanske redan har ont i rygg, axlar och knän är städning inte något som direkt är bra för kroppen. Att skura golv, putsa fönster, skrubba handfat och damma av lister är slitigt. Som tur är finns det mängder av skickliga städare som gärna gör jobbet åt dig!

Ett praktiskt val – hemstäd i Trollhättan

Trollhättebor kan nu glädja sig åt möjligheten av att slippa städa. Städ kan du leja bort, oavsett hur litet eller stort du bor. För dig som ska flytta finns stora fördelar med att anlita en städfirma i Trollhättan. Här hos oss på Qleano kan du boka in en städfirma som riktar in sig på just flyttstädningar. För att se alla delar som ingår i de olika städningarna kan du kolla in på >Tjänster och sedan välja den städning du är intresserad av. Kom ihåg att du kan använda rut-avdraget för hushållsnära tjänster, något som gör att du sparar in 50 % av kostnaden.

Städhjälp är något de flesta av oss kan ha användning för, även om du bor själv. Det är ju inte särskilt kul att lägga sin lediga tid åt att städa, skrubba, skura och damma. Vi hjälper dig!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Trollhättan

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.