Flyttstädning Lidingö

Flyttstädning Lidingö – kostnadsfri offert inom 24h

Det blir alltid stressigt vid en flytt, hur mycket du än har planerat. Det har vi fått höra av många kunder genom åren. Totalt sett har vi hjälpt över 20 000 kunder med flyttstädning runtom i landet. Många kunder ute på Lidingö har även tagit hjälp av oss när det är dags att flytta.

Som stor aktör på flyttstädning har vi fått möjligheten att bygga på oss en stor erfarenhet av alla möjliga objekt. Otaliga är de mängder av bostadsrätter, hyresrätter, villor, radhus och trapphus vi flyttstädat. Detta har gjort att vi kunnat bygga upp en kunskaps- och erfarenhetsbank som legat som grund för våra rutiner och den checklista vi utgår ifrån när vi flyttstädar. Oavsett om du väljer oss, någon annan eller väljer att städa själv är vårt största råd att först gå igenom vår checklista för utflyttningsstädning. Den bygger på Mäklarsamfundets riktlinjer och vi har därefter byggt på denna med ytterligare förklaringar och uppgifter. På så vis motsvarar vår flyttstädning de krav som de nya bostadsägarna eller din eventuella hyresvärd har.

Förutom att vi alltid kan ge dig ett fast pris på din flyttstädning baserat på bostadens kvadratmeteryta erbjuder vi också en av Sveriges längsta garantier på flyttstädning – hela 14 dagar! Detta gör att du kan få din städning utförd i god tid innan utflyttningsdatumet. Skulle du, mot förmodan, få ett nedslag på din städning kommer vi tillbaka inom två arbetsdagar och rättar till eventuella städmissar.

Givetvis kan du få veta mer om flyttstädning eller få olika flytthjälpsaktörer rekommenderade av oss. Allt du behöver göra är att ringa oss på vårt supportnummer eller skicka ett mail till oss. Mycket information om städning, rut-avdraget och din flyttprocess finns också att hitta på vår hemsida. Kontakta oss redan idag så lovar vi att göra din flytt ännu enklare och mindre stressig genom att utföra din flyttstädning, en flyttstädning där fönsterputs ingår!

Lär mer om våra olika tjänster under städning Lidingöhemstädning Lidingö och flyttfirma Lidingö.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Lidingö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.