Städning Uppsala

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Vi matchar dig med en städfirma i Uppsala

Föreställ dig en vardag där du kommer hem efter jobbet och möts av en skinande ren hall. När du kliver vidare in i bostaden möts du av lika rena och städade rum. Köket är skinande rent och doftar gott, handfaten i badrummet är tipptopp och det finns inga dammråttor så långt ögat kan nå. Du slår dig ner i favoritfåtöljen med en bok och läser samtidigt som du njuter av hur fint hemmet är. Är detta en bild långt från verkligheten?

De flesta av oss ägnar mycket tid åt städning hemma, det är ett projekt som aldrig tar slut. Men varför envisas med att ta itu med städ på egen hand? I Uppsala finns det många anslutna städföretag som arbetar effektivt och till bra priser. Vi på Qleano hjälper dig gärna komma i kontakt med en städfirma som tar hand om din bostad. Alla de företag som vill ansluta sig till oss kontrollerar vi alltid noggrant. Vi ser bland annat till att de betalar arbetsgivaravgifter och andra skatter samt att de har en försäkring. Detta gör att du kan lita på en kvalitativ hemstädning i Uppsala eller flyttstädning i Uppsala, beroende på vilken tjänst som passar dina behov bäst. Är du på väg att flytta kan du även läsa mer om vårt erbjudande att hitta en flyttfirma i Uppsala.

Ett billigt sätt att få mer tid över

Tid är det värdefullaste vi har i livet, ändå lägger vi mycket tid och energi på saker som egentligen är oviktiga i det stora hela. Städning hemma ägnar vi bland annat mängder av timmar åt varje månad, varför inte skapa lite mer utrymme åt dig själv genom att leja bort hemstäd? Professionell städservice i Uppsala är inte svårt att få när du vänder dig till oss. Vi hjälper dig komma i kontakt med en städfirma som utför den typ av städ som du är i behov av. Med rut-avdraget för hushållsnära tjänster har du inget att förlora, det är otroligt prisvärt att få städhjälp!

Bli kontaktad