Städning Sundsvall

Spar tid och pengar genom att hyra städning i Sundsvall

Det finns många fördelar med att få städhjälp. Förutom att lämna över en tråkig och tidskrävande syssla till ett städföretag så får du också mycket mer tid till annat roligt, samt en ren och skinande omgivning. Vi har alla mycket på tallriken och hjälp kan uppskattas många gånger. Qleano är en städfirma som erbjuder städ till både privatpersoner och företag. Har du som företag stora lokaler, små kontor eller en hel firma som behöver underhåll? Vi tar oss gärna an uppgiften oavsett hur dina behov ser ut. Du bokar helt enkelt en tid som passar bäst för dig och arbetar fram en lösning utifrån dina önskemål.

Vi på Qleano fokuserar också på hemstädning i Sundsvall. Vi finns här för att underlätta i din vardag och lyfta bördan från dina axlar. Du kan boka hemstädning oavsett om du bor i lägenhet eller hus och vi städar efter de krav som du har. Vill du ha badrummet på ett visst sätt, eller ska vi fokusera mer på vardagsrummet? Du vet själv hur du vill att ditt hem ska vara eller representeras. Eftersom våra möten är både individuella och personliga så har du chans att framhäva dina önskemål till oss. Du kanske bara vill ha städning en gång, eller några gånger i månaden? Med vår nöjd kund-garanti vill vi försäkra dig om att du inte blir annat än nöjd med vår städservice. Vi kan också erbjuda flyttstädning i Sundsvall samt flyttfirma i Sundsvall.

Bo rent i Sundsvall

Man mår som bäst om både arbetsmiljön och hemmamiljön är ren och städad. Damm och smuts kan påverka på stress och den fysiska hälsan. Vill du trivas i ditt hem i Sundsvall kan du enkelt och billigt ta hjälp av oss. Eftersom rut-avdraget finns tillgängligt för privatpersoner blir det inte heller dyrt att få hjälp med sina hushållsnära tjänster. Din städning hemma blir tack vare avdraget, 50 % billigare för arbetskostnaderna och vi fixar all reducering åt dig.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sundsvall

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.