Städning Örebro

Behöver du komma i kontakt med en skicklig städfirma i Örebro? Vi hjälper dig!

Orkar du inte lägga ner tid på att leta rätt på en riktigt bra städfirma i Örebro? Då har du kommit rätt. Vi på Qleano har flera duktiga städföretag anslutna, detta innebär att firmorna redan är kvalitetssäkrade och godkända av oss, du behöver alltså inte jämföra och kolla upp firmorna. När du vill ha avlastning i vardagen eller kanske månadsvis, kan vi matcha dig med ett städföretag i ditt område. I Örebro har du nu alla möjligheter att få bukt med städning hemma – utan att lyfta ett finger.

Idag är det ganska billigt att få städhjälp, allt tack vare rut-avdraget för hushållsnära tjänster. Rut-avdraget finns till för privatpersoner och kan täcka tjänster som hemstäd, barnpassning och liknande. Om du är över 65 år kan du göra ett riktigt stort avdrag på hemstädning, du kan nämligen dra ner kostnaden på 50 % upp till 50 000 kronor. Är du yngre än 65 kan du också dra av 50 % på kostnaden, men då upp till 25 000 kronor.

Städhjälp – något vi alla kan behöva

Hur många gånger har du blivit irriterad och på dåligt humör på grund av städning hemma? Förmodligen fler gånger än du har fingrar. Känn dig gladare, bli av med stressen och lev i ett städat och vackert hem! Vi på Qleano hjälper dig hitta en städfirma i Örebro som passar just dig och dina speciella behov. Vi kan bland annat erbjuda hemstädning i Örebroflyttstädning i Örebro och andra typer av städningar. Vi kan också erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Örebro

När du bokar in städservice i Örebro slipper du komma hem till kaos. Istället möts du av rena ytor, dammfria golv, fläckfria handfat och prydliga bokrader. Våra städare löser allt åt dig och kan komma veckovis eller månadsvis om du föredrar det. Beställ städ redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Örebro

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.