Städning Helsingborg

Ett enklare sätt att få städhjälp i Helsingborg

Städa, plocka, diska, damma… Varje dag är det likadant. Det är som att städning hemma aldrig tar slut, det bara blir mer och mer saker att ta hand om varje dag. Är du också trött på detta? Varför inte göra något åt saken? Genom att vända dig till oss på Qleano kan du genast bli av med tidskrävande hemstädning och låta oss ta hand om dammiga köksfläktar, smutsiga golv och orena badrum. Hos oss finns många skickliga städföretag i Helsingborg, redo att komma ut till din villa eller lägenhet och städa!
När du anlitar städhjälp från oss kan du välja ut den städfirma du tycker verkar bäst för ditt hem, vi har nämligen flera anslutna städare i Helsingborg med omnejd. Alla våra städfirmor är kvalitetssäkrade. Vi har bland annat begärt försäkringsbrev samt siffror från Skatteverket (arbetsgivaravgifter, moms och skatter). När du beställer städ via oss kommer du få hem en större och mer utförlig checklista där vi punktat allt som ingår i hemstäd. Kanske finns det vissa moment du inte vill ha eller saker du vill lägga till? Detta är såklart inga problem, kontakta oss så kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd lösning!

Städservice till bra priser

Vi på Qleano har scannat hela Helsingborg på riktigt bra städföretag, allt för att våra kunder enkelt ska kunna hitta ett städteam som känns bra. Priset för en hemstädning varierar eftersom en större villa naturligtvis tar längre tid att städa än en liten lägenhet. När du ringer eller mejlar oss kan vi på Qleano återkomma med en tydligare offert. Är du på jakt efter antingen hemstädning i Helsingborgflyttstädning i Helsingborg eller flyttfirma i Helsingborg så kan det vara trevligt att veta att vi erbjuda dessa tjänster. Tänk på att du har möjlighet att utnyttja rut-avdraget, då kan du dra bort upp till 50 % på 50 000 kronor (detta gäller per person och år). Rut-avdraget är avdragsgillt för hushållsnära tjänster, som till exempel städning hemma och barnpassning. Få en enklare och bekvämare vardag med städ!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Helsingborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.