Städning Gävle

Vi hjälper dig fixa städhjälp om du bor i Gävle

Vill du få mer tid över till familj och vänner? Vill du helst slippa skura golvet, rengöra köksfläkten och damma lister? Varför inte göra något åt det? Vi på Qleano hjälper dig gärna fixa städservice som passar dig. Vi har samlat många professionella och skickliga städföretag i ditt område, alla är kvalitetssäkrade av oss och samtliga har försäkring.

Att anlita hemstädning innebär att du inte mer behöver utföra städning hemma, det sköter ett team åt dig. Om du försöker fundera lite på hur många timmar du ägnar åt städning varje vecka, räkna med även det vardagliga plocket av skor, en snabb dammsugning här och lite avtorkning av bänkar där. Snart kommer du se att du ägnar en hel del tid åt städ, tid som du kunde använt till något viktigare, roligare och mer värdefullt. Men det är inte försent att börja. Vi hjälper dig anordna hemstäd som passar just dina specifika behov.

Få en tydligare prisbild – hör av dig till oss!

Priset är såklart en avgörande faktor för många hushåll, har de råd och vill de lägga pengarna på städ? Faktum är att det idag inte är särskilt dyrt att anlita städhjälp eller hushållsnära tjänster. Anledningen? Rut-avdraget. Detta avdrag gör det möjlighet för privatpersoner att betala 50 % mindre på summor upp till 50 000 kronor per år och per person. I vårt pris ingår dessutom allt du behöver för att få ett rent, trivsamt och fräsch hem igen. Hör gärna av dig för att få en tydligare prisbild, vi kan skicka en offert när vi har mer information om din bostad. Hemstädning i Gävle kan ge dig mycket tid över för det som du tycker är viktigt, oavsett om det är din familj, din hund, att rita eller cykla. Ifall det är intressant erbjuder vi även flyttfirma i Gävle och flyttstädning i Gävle ifall behovet finns. Anlita en professionell städfirma via oss redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Gävle

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.