Städning Eskilstuna

Anlita städ i Eskilstuna – Qleano förmedlar städföretag till bra pris!

För dig som inte orkar lägga tid på att leta upp, hitta och jämföra städföretag i Eskilstuna har du hittat helt rätt. Vi på Qleano är en städförmedlare som hjälper kunder över hela landet att bli matchade med en lämplig städfirma. Oavsett om du bor i en stor villa i Eskilstuna eller en mindre lägenhet, kan vi hjälpa dig anlita städhjälp som passar dina behov. En del vill ha städ en gång i veckan för att på så vis slippa lägga någon som helst tid på städning hemma. Andra föredrar att istället få städservice månadsvis och då sköta vardaglig hemstädning på egen hand. Oavsett hur ofta eller sällan du behöver städning kan du vara säker på att bli matchad med ett städföretag om har många års erfarenhet, stor kompetens och som arbetar professionellt. Läs mer om våra tjänster via flyttstädning Eskilstunahemstädning Eskilstuna och flyttfirma Eskilstuna.

Alla våra anslutna städföretag har blivit kvalitetssäkrade. Vi har kollat upp att alla betalar de skatter och avgifter som krävs samt att de är försäkrade och godkända av oss. När du bokar hemstäd behöver du inte stå för något på egen hand, det vill säga saker som material och dammsugare – våra firmor har allt de behöver för att städa. Kanske har du särskilda önskemål med städningen, till exempel att du vill ha fönstren putsade? På vår hemsida kan du se en tydlig översikt över alla städmoment som ingår i vanlig hemstädning. Därtill kan du givetvis få extratjänster utförda mot en extra kostnad.

Städning ingår i hushållsnära tjänster – använd rut-avdraget!

Städservice är en tjänst som de flesta är i behov av. Vem orkar städa hela huset varenda helg? För dig som funderar över priset av städhjälp behöver du inte oroa dig. I och med att hemstädning täcks av rut-avdraget blir priset aldrig särskilt högt. Som mest kan du dra av upp till 50 % av 50 000 kronor per person och år.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Eskilstuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.