Byte av elavtal vid flytt

2021-05-06 Byte av elavtal vid flytt

Bredbands-, försäkrings- och elavtal är bara några av sakerna du behöver hålla pejl på när det är dags att flytta. För att göra underlätta för dig i din flytt har vi på Qleano kontaktat Fortum, ett av Sveriges ledande elbolag. Fortum kommer i kontakt med många privatpersoner som går i flyttagen och därmed också är i ett perfekt skede att se över, och förhandla, sina elavtal.

Elavtalet, ett av flera avtal som ses över vid flytt

Vi har i tidigare inlägg skrivit om vad du behöver tänka på inför din flytt. Att flytta innebär inte bara en stor social omställning, det är också ett av de största ekonomiska besluten du fattar i ditt liv. Flytten i sig är också tidskrävande med många saker som behöver förberedas och planeras. Det är många saker som ska klaffa och mycket att tänka på. Abonnemang ska avslutas, nya ska tecknas, adresser ändras och avtal ses över. Du behöver även flyttstäda ditt gamla boende och ibland även boka en flyttfirma för hjälp med flytten till ditt nya hem. Med allt som händer är det lätt att missa viktiga saker som behöver göras. Du kanske inte heller har tid att sätta dig in i hur allting kring en flytt fungerar. Lugn, vi hjälper dig!

Flytta din el enkelt och smidigt

När du flyttar finns en rad olika avtal du behöver se över. Elavtalet är ett sådant. Fortum, ett av Sveriges största elbolag, delar Qleanos vision om att göra det enklare och smidigare att flytta. På sin hemsida har elbolaget nu tagit fram guider kring vad som är bra att tänka på när du ska flytta och behöver byta elavtal. Några saker du kan lära dig mer om är hur du säger upp ett elavtal och hur du flyttar ett elavtal. Du kan även lära dig mer om vad ett anläggnings-ID är och varför du behöver ha koll på det när du ska teckna ett nytt elavtal. Du kan även lära dig mer om de olika avtalsmodellerna som finns för elavtal, en djungel för oss som inte är insatta.

Läs mer om vad du behöver tänka på när du ska flytta och behöver teckna ett nytt elavtal här.

Läs fler flyttinlägg

Byte av elavtal vid flytt
Flyttbloggen
Byte av elavtal vid flytt

Bredbands-, försäkrings- och elavtal är bara några av sakerna du behöver hålla pejl på när det är dags att flytta.…

Flyttbloggen
Qleanos städbolag och flyttfirmor

Qleano har anslutna städbolag och flyttfirmor över hela Sverige. Tillsammans med våra anslutna lokala företag kan vi erbjuda flyttstädning och…

Flyttbloggen
Flytta kontor – förberedelser

Förbered din kontorsflytt Att flytta ett helt kontor är väldigt omfattande och det är viktigt att hantera flytten på ett…

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.