Byggstädning Stockholm

Byggstädning för renovering och nyproduktion

Vid renovering eller nyproduktion av bostäder eller kontor så avslutar bygget ofta med en slutbesiktning. I besiktningen säkerställs det så att objektet är färdigställd för kommande hyresgäst eller boende. För ett godkännande så är det ofta viktigt att bostaden också städats klart, att en byggstädning är genomförd. I byggstädningen ska damm torkas av från alla ytor, eventuella skyddslager ska tas bort från vitvaror och bostaden nollställas i ytskiktet.

En byggstädning liknas till mångt och mycket med hur processen för en flyttstädning ser ut. Vi jobbar oss systematiskt igenom de olika rummen efter en given checklista. De allra flesta av objektets utrymmen ryms inom ramen för vår byggstädning.

Offert på byggstädning i Stockholm

För att få ett pris på byggstädning, oavsett om det gäller ett större objekt som en nyproducerad fastighet med bostäder eller kontor i eller ett mindre hyreshus så ger vi på Qleano dig ett fast pris på uppdraget.

Om uppdraget är av större karaktär brukar vi alltid komma ut och inspektera objektet. Det ger oss en bättre uppfattning om vad för typ av utrustning som behövs och hur en projektplan kan se ut. Handlar det istället om ett mindre objekt, upp till ungefär 500 m2, så kan vi i de allra flesta fallen ge dig en offert direkt över telefon.

Många som beställer byggstädning vill ha ett fast pris på uppdraget och för de allra flesta uppdragen kan vi sätta ett fast pris. Ofta utgår vi från antalet m2 som bas i vår prissättning. Vi ser även över vad för eventuell utrustning som behövs, exempelvis skylift, och vad för typ av ytor som ska rengöras.

Kunskap och erfarenhet av byggstädning

Qleano och våra anslutna bolag har stor och gedigen erfarenhet av byggstädning, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i ditt val av aktör. Olika byggherrar och kunder har olika krav. Vissa vill jobba med mindre städfirmor medan andra vill jobba med städbolag som har kollektiv- eller hängavtal med Byggnads och använder ID-06. Oavsett vad dina behov är eller hur uppdraget ser ut så ombesörjer vi dina behov.

Vi kan vara med under hela processen med dammsanering, städar undan material under själva byggtiden och även genomföra själva slutstädningen som görs precis innan slutbesiktningen.

Vi kommer även att ta med all den städutrustning som behövs för att utföra uppdraget, vilket gör att du och dina kollegor inte behöver tänka på de bitarna utan kan fokusera på byggandet och projektledningen av ditt byggprojekt.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stockholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.