Städning Stockholm

Städning i Stockholm – för allas trivsel

För att upprätthålla en god anda, en trivsam atmosfär och ett hälsosamt hem eller kontor är städning viktigare än vad många tror. Smuts, damm och stökiga lokaler kan inte bara orsaka stress och oordning – det kan även leda till fysisk ohälsa. För att undvika kontinuerlig frånvaro på arbetsplatsen kan städhjälp därför vara av stor nytta. På Qleano sätter vi varje kund i fokus. Detta innebär att du som företag eller privatperson får ett individuellt och personligt bemötande så att vi ska kunna erbjuda städ utefter dina behov och önskemål. Låt oss hjälpa dig och dina kollegor arbeta och umgås i lokaler som är både rena och presentabla.

Ditt hem i Stockholm

Att bo i huvudstaden kan vara stressigt. Det finns mycket att göra, mycket folk att hinna träffa och man kan alltid hitta roliga saker att hitta på ute på stan. Därför vill man gärna inte lägga en massa onödig tid på städning hemma. Beställ hemstädning och låt oss göra ditt hem skinande rent så att du kan komma hem från spännande äventyr i staden för att kunna lägga dig i soffan och ladda dina batterier. Hemstädning i Stockholm kan också vara den ultimata lösningen för dig som har ett stort hus som känns omöjligt att hinna med emellanåt. Ta bort tyngden från dina axlar och lägg över bördan på ett städföretag. Vår städservice kommer tillåta dig och familjen att kunna få mer kvalitetstid tillsammans i ett rent och städat hem. Vi kan även erbjuda flyttstädning i Stockholm samt flyttfirma i Stockholm om behovet finns.

Är du inte säker på ifall du har råd? Låt oss då presentera rut-avdraget. Detta avdrag låter dig reducera priset på arbetskostnaden med 50 %, under förutsättning att du är berättigad till rut-avdraget. Låt en städfirma bli en del av ditt vardagsliv och få mer tid över till annat.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stockholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.