Städning Ystad

Trött på städning hemma? Vi hjälper dig hitta en städfirma i Ystad!

Hemstädning, barnpassning, matlagning och aktiviteter – livet är fullproppat med sysslor och saker att göra. Vissa saker är såklart roligare än andra. För dig som skulle vilja justera din tidsuppdelning, exempelvis dra ner på städ och öka tid för familjen, finns bra hjälp att få. Om du bor i Ystad med omnejd kan du redan idag hitta ett städföretag som både är pålitliga, professionella och som kan städa ditt hem. Vi på Qleano har samlat flera omtyckta städföretag i just Ystad, allt för att du som bor här enkelt och smidigt ska kunna hitta något passande.

Städhjälp är användbart i de flesta hushåll, oavsett om du har en stor familj med små barn, är ensam, äldre eller bor tillsammans med dina katter. Städservice är något som avlastar dig i vardagen, det är ju ändå rätt slitsamt med hemstäd, det sliter på kroppen. Förr var det ganska dyrt att anlita städhjälp i Sverige, men sedan kom rut-avdraget.

Rut-avdraget – ett effektivt avdrag för hushållsnära tjänster

Rut-avdraget gör det möjligt för de flesta i landet att anlita städservice, det är en tjänst de flesta idag har råd med. Anledningen? Med rut-avdraget blir det 50 % billigare, du drar alltså av 50 % av priset för hushållsnära tjänster (som städning, barnpassning och trädgårdsarbete). Hur stor summa du kan dra av beror på din ålder. Är du 65 år fyllda kan du göra ett avdrag upp till 50 000 kronor, annars är det 25 000 kronor.

Nyttja städhjälp när det ändå finns till bra pris i Ystad och njut av ditt städade och fräscha hem! Ett rent och fint hem bidrar ofta till inspiration, medan kaos och oordning snabbt späder på stressen. Vi kan hjälpa till med allt från flyttstädning i Ystad till hemstädning i Ystad och att hitta en flyttfirma i Ystad. Kontakta oss på Qleano så hjälper vi dig med städning i Ystad redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Ystad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.