Flyttstädning Ystad

Söker du flyttstädning i Ystad har du hittat rätt

Tänk att du ska flytta, tänk att hela ditt hem ska packas ner och sedan packas upp i en ny bostad. Det är mycket att packa och att bära. Det är mycket att planera och organisera. Just då kan det vara väldigt skönt att lämna bort flyttstädningen av den gamla bostaden till en städfirma. En flyttstädning är krävande. Bostaden ska rengöras in i minsta detalj så att den nästa bostadsgäst som kommer bara kan flytta in och börja sitt nya liv. Vi vet vad som krävs och arbetar efter Mäklarsamfundets rekommendationer. Dessutom ger vi en nöjd-kund-garanti på fjorton dagar. Detta betyder att om det skulle vara något som du eller den nya bostadsgästen är missnöjda med så kommer vi och åtgärdar detta.

En flyttstädning är inte som en vanlig städning, den är så mycket större. Det är viktigt att ha tid och kunskap och det har våra duktiga medarbetare i Ystad. De kommer till din gamla bostad med allt som behövs för att klara av en professionell flyttstädning och de har stor erfarenhet av alla möjliga typer av bostäder. Det spelar ingen roll om det handlar om en lägenhet, en bostadsrätt eller en villa. Vi städar allt. För att kunna arbeta riktigt effektiv är det bra om bostaden är tömd på möbler och flyttkartonger. Glöm inte att tömma kyl och frys på mat och dra gärna ur kontakten på kyl- och frysskåpen. Vi rengör alla rum, från golv till tak. Finns det biutrymmen såsom garage eller balkong är det bra om vi får reda på detta i förväg så att vi kan avtala om hur dessa ska städas. Ta kontakt med vår kundservice för mer information om pris, offert och tid för flyttstädningen. Lämna allt flyttstäd till oss och lycka till med flytten.

Vi erbjuder även hemstädning i Ystad, städning i Ystad, visningsstädning, flyttfirma i Ystad och mycket mer. Kontakta oss redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Ystad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.