Städning Stenungsund

Vi hjälper dig med din städning i Stenungsund

Vill du också omringa dig av ett skinande rent hem, trivsamma lokaler och dammfria miljöer? Att anlita ett städföretag kan vara lösningen på dina behov. Vi på Qleano sätter din trivsel i fokus och är specialiserade på all form av städning. När man kommer hem efter en lång dag på jobbet vill man gärna ägna sig åt vänner, familj eller sina intressen, men ibland kan städningen stå i vägen. Kryssa enkelt av sysslan från din to-do lista genom att beställa hemstädning i Stenungsund. När du bokar hemstäd med oss så kan du garantera att komma hem till ett skinande hem där du nu kan fokusera på det som gör livet extra speciellt för dig. Vi kan också erbjuda flyttstädning i Stenungsund och flyttfirma i Stenungsund.

Städning hemma kan ta upp mycket av ens privata tid – speciellt om man har ett stort hus och många familjemedlemmar under samma tak. Låt oss hjälpa dig med dina hushållsnära tjänster på ett individuellt och prisvärt sätt. Du får en personlig service, har möjlighet att boka tid när det passar dig som bäst och vi erbjuder alltid en nöjd kund-garanti. Vi på Qleano vill göra allt för att underlätta i din vardag och för att förvandla ditt hem till en rofylld plats. Glöm inte bort rut-avdraget! Med detta får du som privatperson även ett avdrag på 50 % när du beställer städhjälp.

Ett steg i rätt riktning med städfirma i Stenungsund

För en harmonisk vardag krävs inte bara att hemmet är fläckfritt. Vi spenderar nästan halva vår vakna tid på vår arbetsplats och därför ställs det lika höga krav på även detta utrymme. För att du och dina kollegor inte ska tappa fokus eller må dåligt krävs det att hygienen på arbetsplatsen uppehålls. Vi på Qleano hjälper dig och ditt företag att hålla kontoret och hela firman presentabel och i ett städat skick för både anställda, kunder och klienter. Ligger ert kontor beläget i Stenungsund? Ta kontakt med oss så ska vi se till att du får den städservice du är i behov av.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stenungsund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.