Städning Piteå

Få ordning och reda med hjälp av städning i Piteå

Bor eller jobbar du i Piteå? Eller ska du kanske flytta därifrån? Med en städfirma kan du få bukt på oordning, en stressig vardag eller helt enkelt göra din flytt enklare och smidigare. Att ta hand om alla hushållsnära tjänster själv kan ibland vara en omöjlighet, eller ses som spill av tid, en tid som du kan lägga på viktigare saker. Qleano är ett städföretag som kommer till undsättning med alla våra städprodukter och hjälper dig att hålla ordning och reda vart du än är i behov av det.

Stökiga och smutsiga miljöer är inte bara stresspåverkande, det kan också påverka din fysiska hälsa. Att vara omringad av dammiga och smutsiga arbetslokaler kan leda till sjukdom och därmed sjukskrivning vilket påverkar både företaget och arbetsgivaren negativt i det långa loppet. Med städhjälp kan du inte bara hålla personalen friska och glada, kontoret kan också presenteras snyggt för klienter och kunder. En städad lokal får alla att trivas bättre, vilket är en hög prioritet då vi spenderar nästan hälften av vår vakna tid på vårt arbete.

Städning kan vara billigt

Hemstäd behöver inte vara så dyrt som man tror. Tack vare rut-avdraget som gäller för hushållsnära tjänster för privatpersoner ger det oss möjlighet att dra av 50 % av dina städkostnader för att alla ska kunna få njuta av en mindre stressig och stökig vardag. En städservice är därför en möjlighet för alla oavsett ekonomi och livssituation. Vi fixar dessutom med avdraget så att du inte ska behöva tänka på något annat än att njuta av ett renligare liv.

Vi arbetar nära med alla våra kunder för att kunna anpassa vårt arbete helt efter behov och önskemål. Vill du ha hjälp med en flyttstädning i Piteå för att underlätta flytten? Eller vill du ha återkommande hemstädning i Piteå några gånger i månaden? Vi arbetar efter dina behov för att garantera en nöjd upplevelse. Vi kan till och med erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Nyköping.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Piteå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.