Städning Norrköping

Vi kan ta hand om städning hos dig om du bor i Norrköping

Visst låter det härligt med hemstädning? Det är något speciellt med att få komma hem till ett rent och snyggt hem, speciellt när du vet att varenda liten vrå har dammsugits och städats. Den härliga känslan brukar snabbt följas upp av insikten att du faktiskt slipper göra det själv. Helt plötsligt får du tid över till annat istället. Vi på Qleano är ett städföretag som erbjuder snabb och professionell städservice. Du kan enkelt ta kontakt med oss när du behöver hushållsnära tjänster. Vi erbjuder både hemstädning i Norrköpingflyttstädning i Norrköping, byggstäd och mycket mer. Dessutom kan du få ett bättre pris idag tack vare rut-avdraget. Vi kan också bistå med hjälp när det kommer till att hitta en passande flyttfirma i Norrköping

Vad är rut-avdrag?

Regeringen har under flera år gjort ett skattemässigt avdrag för vissa tjänster. Rut, vilket står för rengöring, underhåll och tvätt, innefattar många olika tjänster, bland annat städning hemma. När du anlitar oss kan du alltså använda rut-avdraget för att dra av 50 % av arbetskostnaden. Gränsen går vid 25 000 kronor per person och år, under förutsättningen att du är under 65 år. Är du över 65? Då kan du istället använda upp till 50 000 kronor! Ta kontakt med vår städfirma så hjälper vi dig gärna mer med detta.

Vi kan med fördel anpassa oss till vad just du behöver. Vanligtvis så arbetar vi utefter vår standardiserade checklista. Du kan enkelt se vad som kommer att städas och vi ger alltid fasta priser så att du vet vad det kommer att kosta. Vill du lägga till fler saker så kan du naturligtvis göra det, oavsett vilken typ av städ det gäller. Vi ger dig gärna regelbunden städhjälp eller tar tag i enstaka uppdrag och utmaningar. Hör av dig redan idag och berätta vad du vill att vi ska städa så kan du snabbt få en offert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Norrköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.