Städning Kungsör

Med hjälp av oss på Qleano kan du få hjälp med städning i Kungsör

Söker du efter ett städföretag som kan hjälpa dig med städningen hemma? Bor du i Kungsör eller omnejd? Då har du kommit till helt rätt ställe! Vi tar oss an flera olika typer av städuppdrag, från storstädning och hemstädning i Kungsör till trappstädning, visningsstädning, flyttstädning i Kungsör och mycket mer. Vi kan dessutom hjälpa dig med flyttfirma i Kungsör. Att få hjälp med städningen hemma är ett enkelt sätt att ge dig själv lite vardagslyx. Du får mer tid över till annat plus att du samtidigt även får ett renare och mer lättstädat hem. Låt oss ta hand om alla tråkiga delar av städningen.

Ett ordnat och städat hem ger lugnare sinnesstämning

Städningen brukar oftast vara en del av vardagen som tynger ner oss. Det finns alltid där i bakhuvudet, ett av livets alla tråkiga måsten. Det behöver inte vara så. Faktum är att den svenska regeringen har gjort det enklare för oss att få hjälp med städningen hemma. Tack vare rut-avdraget kan du få ned arbetskostnaden med 50 % upp till hela 25 000 per person och år. Är du dessutom över 65 år så är det upp till 50 000 kronor som gäller istället. Detta gör att du enklare kan få hjälp med städning hemma till ett billigt pris.

Ta kontakt med oss för hushållsnära tjänster

Vårt städteam i Kungsör är ständigt redo att hjälpa både företag och privatpersoner med städningen. Vi sätter alltid fasta priser så att du aldrig får en otrevlig överraskning. Allt är klart och tydligt, för att inte säga smidigt och simpelt. Du behöver bara höra av dig till oss, berätta om vilka behov du har så kan vi tillsammans hitta en bra lösning. Vi har en standardiserad checklista som våra städare går igenom för att säkerställa att städningen blir både snabbt och noggrann. Hör av dig redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kungsör

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.