Flyttstädning Kungsör

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Kungsör – Behöver du hjälp? Hör av dig till oss!

För dig som ska flytta eller byta bostad i Kungsör väntar många tidskrävande moment. De flesta är roliga och spännande, till exempel att börja flytta in och göra i ordning i den nya bostaden. Andra moment är lite tråkigare och mer tidskrävande, exempelvis flyttstädningen. Att själv ordna med flyttstädningen är fullt möjligt, särskilt om du kan få hjälp från vänner och familj. Men om du inte vill krångla, utsätta familjen för tidskrävande och slitigt jobb och hellre vill lägga tiden på din nya bostad, kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder flyttstädning i Kungsör och har samlat många skickliga firmor på ett och samma ställe. Vi erbjuder även annan typ av städning i Kungsör, som exempelvis hemstädning i Kungsör. Vi kan även hjälpa dig att hitta en flyttfirma i Kungsör.

Här hittar du endast professionella städfirmor som har stor erfarenhet och rutin av flyttstädning. Våra anslutna städare går alltid efter Mäklarsamfundets riktlinjer gällande flyttstädning. Här ingår bland annat:

  • Fönsterputsning
  • Rengöring av tvättmaskin och torktumlare
  • Rengöring av ventiler och tömning av golvbrunnar
  • Dammsugning, golvtorkning och listavtorkning
  • Rengöring av kyl och frys

Detta är endast ett litet urval av alla städmoment som ingår när du anlitar flyttstädning i Kungsör. Om du ska flytta ett kontor eller ett företag hjälper vi gärna också till. Hör av dig så kan vi hitta en skräddarsydd lösning som passar just dina behov och önskemål.

Ett smart val

När du är i full gång med flytten är det ett smart val att anlita flyttstädning i Kungsör. Inte bara får du mer tid över till andra viktiga delar i flytten – du spar på krafterna. Flyttstäd är slitigt och tar på kroppen. Eftersom kraven på flyttstädning är väldigt tuffa är det skönt att slippa tänka på allt. Med en professionell städfirma kan du vara säker på att lämna över din bostad i ett rent och fint skick till de nya ägarna. Hör av dig till oss för att få ett flyttstädning pris redan idag!

Bli kontaktad