Flyttstädning Kungsör

Flyttstädning Kungsör – Behöver du hjälp? Hör av dig till oss!

För dig som ska flytta eller byta bostad i Kungsör väntar många tidskrävande moment. De flesta är roliga och spännande, till exempel att börja flytta in och göra i ordning i den nya bostaden. Andra moment är lite tråkigare och mer tidskrävande, exempelvis flyttstädningen. Att själv ordna med flyttstädningen är fullt möjligt, särskilt om du kan få hjälp från vänner och familj. Men om du inte vill krångla, utsätta familjen för tidskrävande och slitigt jobb och hellre vill lägga tiden på din nya bostad, kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder flyttstädning i Kungsör och har samlat många skickliga firmor på ett och samma ställe. Vi erbjuder även annan typ av städning i Kungsör, som exempelvis hemstädning i Kungsör. Vi kan även hjälpa dig att hitta en flyttfirma i Kungsör.

Här hittar du endast professionella städfirmor som har stor erfarenhet och rutin av flyttstädning. Våra anslutna städare går alltid efter Mäklarsamfundets riktlinjer gällande flyttstädning. Här ingår bland annat:

  • Fönsterputsning
  • Rengöring av tvättmaskin och torktumlare
  • Rengöring av ventiler och tömning av golvbrunnar
  • Dammsugning, golvtorkning och listavtorkning
  • Rengöring av kyl och frys

Detta är endast ett litet urval av alla städmoment som ingår när du anlitar flyttstädning i Kungsör. Om du ska flytta ett kontor eller ett företag hjälper vi gärna också till. Hör av dig så kan vi hitta en skräddarsydd lösning som passar just dina behov och önskemål.

Ett smart val

När du är i full gång med flytten är det ett smart val att anlita flyttstädning i Kungsör. Inte bara får du mer tid över till andra viktiga delar i flytten – du spar på krafterna. Flyttstäd är slitigt och tar på kroppen. Eftersom kraven på flyttstädning är väldigt tuffa är det skönt att slippa tänka på allt. Med en professionell städfirma kan du vara säker på att lämna över din bostad i ett rent och fint skick till de nya ägarna. Hör av dig till oss för att få ett flyttstädning pris redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kungsör

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.