Städning Kristianstad

Genom oss på Qleano kan du få hjälp med städning i Kristianstad

Det finns många stunder i livet då du kan komma på bättre sätt att spendera din tid på än att städa. Speciellt om du bor i vackra Kristianstad och det är något kul som händer i staden. Med vår hjälp kan du enkelt få mer tid över till annat, vi kan nämligen hjälpa dig med städningen hemma. Våra städteam tar sig an alla möjliga utmaningar, från hemstädning Kristianstad till visningsstädning, trappstädning, flyttstädning Kristianstad och mycket mer. Vi erbjuder flera hushållsnära tjänster till bra priser. Vi kan till och med hjälpa dig att hitta flyttfirma i Kristanstad.

Hur fungerar det?

Att anlita ett professionellt städföretag är enkelt, speciellt om du vänder dig till oss. Du kan antingen använda vår hemsida för att fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig. Ett annat alternativ är att skriva ett mejl eller ringa in till oss och förklara vilka behov du har. Vi kan då snabbt ge dig en offert. Vanligtvis så använder vi en standardiserad checklista där det klart och tydligt står vad vi kommer att städa. Om du vill lägga till fler saker så är det oftast inga problem alls. Du får ett fast pris direkt och får på så sätt inga otrevliga överraskningar, allt är klart och tydligt från start. När vi väl har kommit överens om ett uppdrag så behöver vi bara gå igenom detaljerna, exempelvis när vi ska städa och hur vi kommer in i bostaden. Att få komma hem till ett nystädat och fint hem är en härlig känsla som fler och fler unnar sig idag.

Bättre pris med rut

Hemstädning i Kristianstad och andra städer i Sverige är billigare idag tack vare rut-avdraget. Tack vare rut kan du dra av 50 % av arbetskostnaden upp till 25 000 kronor eller 50 000 kronor beroende på ålder. Låter detta intressant? Tveka inte! Hör av dig redan idag.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kristianstad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.