Städning Hässleholm

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Få ett städat hem – anlita städhjälp i Hässleholm

Att bo ett hus är otroligt härligt av flera anledningar. Dels kan du strosa i din egen trädgård, spela hög musik även sent på kvällen och spika upp saker på väggarna om du vill. Dels kan du bygga om, byta tapeter eller renovera badrummet om du känner för det. Men med husägande kommer även väldigt många måsten. Huset ska målas om, hemmet ska städas och saker ska lagas. Men du vet väl att du kan göra det mycket lättare för dig själv, det är förmodligen därför du kommit in hit. Vi på Qleano kan avlasta dig med åtminstone en sak i hemmet – hemstädning.

Städning hemma tar lång tid och är inte särskilt kul. Genom att anlita en städfirma som utför städ noggrant åt dig istället får du mer tid över åt annat, kanske att måla om det där staketet. För att du ska känna dig trygg med valet av städföretag har vi samlat professionella och erfarna firmor runtom i Hässleholm. Samtliga bolag är försäkrade och vi på Qleano har även begärt försäkringar samt siffror (moms och skatter för att nämna några) från Skatteverket för att kunna kvalitetssäkra dem. Vi erbjuder allt från flyttstädning i Hässleholm till hemstädning i Hässleholm, visningsstädning, byggstädning och även flyttfirma i Hässleholm.

Städhjälp är en bra investering

Tid är värdefullt, oavsett om du helst lägger din fritid på familj, vänner, resor eller matlagning. Varför ödsla bort din värdefulla tid på något som oviktigt och tråkigt som hemstäd? Särskilt med tanke på att det finns många firmor som mer än gärna städar åt dig! Du kan utnyttja rut-avdraget för städning eftersom städ ingår i hushållsnära tjänster. Om du inte fyllt 65 år får du göra avdrag på 50 % på upp till 25 000 kronor. Om du är äldre än 65 år är det 50 % på upp till 50 000 kronor (per år och person).

Spara dig själv besväret, anlita städservice redan idag!

Bli kontaktad